Pcos olup Ocak ayında tüp bebek yaptıranlar moral verelim birbirimize

Kızlar opu’dan sonra agrılarınız nasıl oldu ? Kaç gün sürdü ? Bende gaz sancısı var karnım şiş baya
5 gün boyunca karnımda 1 damacana su ile gezmiş gibi hıssettım ben. Su dolu bır balon patlayacak gibiydi. Dik bır şekılde oturamıyorduk bıle çok zor geçmişti oluşan sonrası

kızlar mrb tüp bebeği pozitiflere hayırlı olsun diğer tüm arkadaşarında güzel haberlerini alırız inşallah bende dahil :) . pozitif arkadaşların embriyo kaliteleri neydi acaba yazabilirseniz çok sevinirim

Kizlar sakin olun kenidizi buna mental olarak hazrlamaniz lazim evet zor bi surec ama etrafinizda duyduklariniza bakmayin herkesin bedeni kendine ozel ve mucizevi bir yola cikiyorsunuz hep olur kafasiyla bakin ben 6 yumurtadan sadece eh iste denilecek bir yumurtayla hamile kaldim ve tek birkez hamile kalma sansim vardi ikiz istedim olmadi sukir suan 7 aylik kucagimda kizim bir kezde olsa tatim bunu insallah sizlerde tadacak insallah

Merhaba kizlarr, gebe kalanlara hayirli ugurlu olsun insaAllah darisi bizleree

Benimde bugun yumurta toplama islemim oldu, 11 tane yumurtam toplanmis bakalim kac tanesiyle devam edicez hayirlisi olsun insaAllah Suan pek bi agrim sizim yok cok sukur, doktorum bir ay rahim dinlendirme istedi, obur ay transfer olucak eger embryo olusursa tabiki

3.gün 1.kalite embriyo idi benim taze transfer tek embriyo konuldu darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…