- Konu Sahibi pcostupbebk
-
kaç tane transfer edeceksiniz benim bu aralar aklımdaki tek soru :)Benimde 10 toplandı 6 döllendi 3 tane kalmış aradılar yarın transferim var yarına yaşamazlar die korkuyorum
2 tane inşallahkaç tane transfer edeceksiniz benim bu aralar aklımdaki tek soru :)
inşallah tutar dualarım seninle.2 tane inşallah
bizde eşimle hep iki tane transfer edelim diyorduk ama şimdi de 2si de tutarsa iki çocuğa yetişebilir miyiz diye düşünmeye başladık kafam çok karışık bu konuda 2 tane olunca şans yükseliyor belki biri tutar biri tutmaz ama ya ikisi de tutarsa :)2 tane inşallah
Valla tek tutsunda kalkarız altından pişman olmak istemiyorum keşke iki koydursaydim die tutmazsa iki koysam belki biri tutardı derim kendimi biliyorum ikizde olsun istiyorum 6 senelik beklentiye değsinbizde eşimle hep iki tane transfer edelim diyorduk ama şimdi de 2si de tutarsa iki çocuğa yetişebilir miyiz diye düşünmeye başladık kafam çok karışık bu konuda 2 tane olunca şans yükseliyor belki biri tutar biri tutmaz ama ya ikisi de tutarsa :)
Yarın 11 de transferim 5.gun emryosu inşallah herşey hayırlısı olurinşallah tutar dualarım seninle.
ikiz olsun dışarıdan bakınca bende istiyorum ancak iki çocuğa hem maddi hem de eğitim olarak yetmek çok zor görünüyor gözüme. çocuğum en güzel şekilde büyüsün isterim ne bilim birin masrafı ile ikinin masrafı arasında çok fark olur ikiz olunca çalışmaya devam edemem çalışamayınca çocuklarıma gönlümce yetebilir miyim biliyorsun ki bu devirde her şey ateş pahası off kafam karışık :) bende sanırım tek transfer yapıp tutmazsa senin dediğin gibi kafayı yerim :) bakalım önümde zaman var düşüncemValla tek tutsunda kalkarız altından pişman olmak istemiyorum keşke iki koydursaydim die tutmazsa iki koysam belki biri tutardı derim kendimi biliyorum ikizde olsun istiyorum 6 senelik beklentiye değsin
inşallah güzel olur haber verirsin yine sürecinle alakalıYarın 11 de transferim 5.gun emryosu inşallah herşey hayırlısı olur
İnşallah buraya girip çok strese girmek istemiyorum ama moralimin iyi olduğu zaman girmeye çalışırım işten izin aldım 28 ine kadar evde durucam transfer sonrasiinşallah güzel olur haber verirsin yine sürecinle alakalı
Öyle de rabbim verir onun rızkını kendime çok harcamam onlara harcarim napimikiz olsun dışarıdan bakınca bende istiyorum ancak iki çocuğa hem maddi hem de eğitim olarak yetmek çok zor görünüyor gözüme. çocuğum en güzel şekilde büyüsün isterim ne bilim birin masrafı ile ikinin masrafı arasında çok fark olur ikiz olunca çalışmaya devam edemem çalışamayınca çocuklarıma gönlümce yetebilir miyim biliyorsun ki bu devirde her şey ateş pahası off kafam karışık :) bende sanırım tek transfer yapıp tutmazsa senin dediğin gibi kafayı yerim :) bakalım önümde zaman var düşüncem
umarım güzel olur herşeyİnşallah buraya girip çok strese girmek istemiyorum ama moralimin iyi olduğu zaman girmeye çalışırım işten izin aldım 28 ine kadar evde durucam transfer sonrasi
analık duygusu yükleniyor işte :)Öyle de rabbim verir onun rızkını kendime çok harcamam onlara harcarim napim
Transferiniz ne zaman olucakTaze transfer olacağı için çok tedirginim 2 emryo konulcak
Yarın 11.bucuk ta transferimTransferiniz ne zaman olucak
Tedirgin olmayın ben kaç aydır yaşadığım stresten kaynaklı değerlerim hep yüksek çıktı kendimi rahat bıraktım inşallah bu ay olucak
Ne güzel hayırlı olsun inşallah hakkınız daYarın 11.bucuk ta transferim
İnşallah ama çok karışık duygular içindeyim aglayasim var sürekliNe güzel hayırlı olsun inşallah hakkınız da
Hiç kendinizi strese sokmayın olumlu düşünün olumlu olsun ben buna çok inanırım neye inanırdan neyi düşünürsen o gerçekleşir o yüzden kendinizi hiç sıkmayınİnşallah ama çok karışık duygular içindeyim aglayasim var sürekli
İnşallah ya nasip artikHiç kendinizi strese sokmayın olumlu düşünün olumlu olsun ben buna çok inanırım neye inanırdan neyi düşünürsen o gerçekleşir o yüzden kendinizi hiç sıkmayın
İnşallah transferin hayırlı bir şekilde geçmiştirİnşallah ya nasip artik
Şimdilik herşey yolunda yatıyorum canimİnşallah transferin hayırlı bir şekilde geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?