Pcos olup Ocak ayında tüp bebek yaptıranlar moral verelim birbirimize

2 tane inşallah
bizde eşimle hep iki tane transfer edelim diyorduk ama şimdi de 2si de tutarsa iki çocuğa yetişebilir miyiz diye düşünmeye başladık kafam çok karışık bu konuda 2 tane olunca şans yükseliyor belki biri tutar biri tutmaz ama ya ikisi de tutarsa :)

Valla tek tutsunda kalkarız altından pişman olmak istemiyorum keşke iki koydursaydim die tutmazsa iki koysam belki biri tutardı derim kendimi biliyorum ikizde olsun istiyorum 6 senelik beklentiye değsin

Valla tek tutsunda kalkarız altından pişman olmak istemiyorum keşke iki koydursaydim die tutmazsa iki koysam belki biri tutardı derim kendimi biliyorum ikizde olsun istiyorum 6 senelik beklentiye değsin
ikiz olsun dışarıdan bakınca bende istiyorum ancak iki çocuğa hem maddi hem de eğitim olarak yetmek çok zor görünüyor gözüme. çocuğum en güzel şekilde büyüsün isterim ne bilim birin masrafı ile ikinin masrafı arasında çok fark olur ikiz olunca çalışmaya devam edemem çalışamayınca çocuklarıma gönlümce yetebilir miyim biliyorsun ki bu devirde her şey ateş pahası off kafam karışık :) bende sanırım tek transfer yapıp tutmazsa senin dediğin gibi kafayı yerim :) bakalım önümde zaman var düşüncem

inşallah güzel olur haber verirsin yine sürecinle alakalı
İnşallah buraya girip çok strese girmek istemiyorum ama moralimin iyi olduğu zaman girmeye çalışırım işten izin aldım 28 ine kadar evde durucam transfer sonrasi

Öyle de rabbim verir onun rızkını kendime çok harcamam onlara harcarim napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…