- Konu Sahibi pcostupbebk
-
merhaba, bende senin gibiydim her şeyden çok korkuyordum günlerce ağladım korkudan ne yapacağımı bilmiyordum korkmakta da haklıyız hiç bilmediğimiz işlemler ortamlar ama oldu bitti dedim hiç gerek yokmuş kendimi yıpratmaya hiç korkma gerçekten korkulacak bişe yok :) umarım pozitif sonuç alırsınMerhaba kızlar bendede pko var geçen ay aşılama denedim olmadı
1 ay bekleyip tüp bebek tedavisine başlıycam inşallah
hem çok korkuyorum hemde çok heycanlıyım
inşallah bu sefer tutar
Transfer sonrası normal hayatına döndün mu yemek filan yaptın mı ben hareket edince tamm tutmaz ben hareket ediyorum ya diorummerhaba, bende senin gibiydim her şeyden çok korkuyordum günlerce ağladım korkudan ne yapacağımı bilmiyordum korkmakta da haklıyız hiç bilmediğimiz işlemler ortamlar ama oldu bitti dedim hiç gerek yokmuş kendimi yıpratmaya hiç korkma gerçekten korkulacak bişe yok :) umarım pozitif sonuç alırsın
Amin inşallah sende güzel sonuçlar alırsınmerhaba, bende senin gibiydim her şeyden çok korkuyordum günlerce ağladım korkudan ne yapacağımı bilmiyordum korkmakta da haklıyız hiç bilmediğimiz işlemler ortamlar ama oldu bitti dedim hiç gerek yokmuş kendimi yıpratmaya hiç korkma gerçekten korkulacak bişe yok :) umarım pozitif sonuç alırsın
İnşallah ya tutunsun da başka bişey istemiyorumNe güzel dinlenebilirsiniz
Keşke sadece dinlemekle alakalı olsa dimiİnşallah ya tutunsun da başka bişey istemiyorum
ben henüz transfer olmadım ama doktorum öyle günlerce yatmalık bir durum olmadığını söyledi gördüklerim de ilk iki gün falan dinlenip sonra dikkatlice normal hayatına dönmüştü. çok negatif düşünüyorsun canım pozitif düşün ki güzel olsun tutmayacak deme olacak de inanTransfer sonrası normal hayatına döndün mu yemek filan yaptın mı ben hareket edince tamm tutmaz ben hareket ediyorum ya diorum
bende iki yıldır hep negatif görüyorum iki aşılamam da negatif oldu şuan yumurta toplama işlemim oldu transferi bekliyorum ama umutluyum içimin bir yerlerinden çıkmaya çalışan ya olmazsa duygusu var ama onu bastırıyorum bu sefer olacak diyorum :)Amin inşallah sende güzel sonuçlar alırsın
3 yıldır evliyim hep negatif görmeye alıştığım için yine negatif görme korkumda var
Insallah olur bu sefer canim guzel haberlerini bekliyor olucambende iki yıldır hep negatif görüyorum iki aşılamam da negatif oldu şuan yumurta toplama işlemim oldu transferi bekliyorum ama umutluyum içimin bir yerlerinden çıkmaya çalışan ya olmazsa duygusu var ama onu bastırıyorum bu sefer olacak diyorum :)
inşallah hepimiz güzel haberler veririz.Insallah olur bu sefer canim guzel haberlerini bekliyor olucam
İnşallah canım rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmazben henüz transfer olmadım ama doktorum öyle günlerce yatmalık bir durum olmadığını söyledi gördüklerim de ilk iki gün falan dinlenip sonra dikkatlice normal hayatına dönmüştü. çok negatif düşünüyorsun canım pozitif düşün ki güzel olsun tutmayacak deme olacak de inan
Keşke hiç bunlara gerek kalmadan anne olabilseydik ama nasip bunda da vardır bir hayırKeşke sadece dinlemekle alakalı olsa dimi
İnşallah canım bizim bebekler nazlı napalim inşallah bu sefer olur da bizde artık hamile postlarina girerizKeşke hiç bunlara gerek kalmadan anne olabilseydik ama nasip bunda da vardır bir hayır
Amin canım çok amin rabbim anne baba olmayı hakeden isteyen bizim gibi zor yollardan geçen herkesin yardımcısı olsunİnşallah canım bizim bebekler nazlı napalim inşallah bu sefer olur da bizde artık hamile postlarina gireriz
Amin cümlemize inşallahAmin canım çok amin rabbim anne baba olmayı hakeden isteyen bizim gibi zor yollardan geçen herkesin yardımcısı olsun
2017 den kalma2017den kalma dondurulmuş embriyo mu yoksa yeni alınan dondurulmuş mu acaba ?
Yerleşme olabilir başka bölgede kanama olabilir ilacı bırakma devam et belli olmazMerhaba kızlar ben de 6 yıllık evliyim polikistik over hastasıyım ben de hiç hamile kalmadım 27 yaşındayım 7 ocak'ta ilk transferi mı oldum 2 embriyo transfer edildi ve ayın 10'unda adet oldum 2 saat sürdü ve bugün kanamam falan yok ve test yaptım testinin sonucu test silik çıktı aranızda böyle olup da hamile kalan var mı
Öyle yapıyorum canmYerleşme olabilir başka bölgede kanama olabilir ilacı bırakma devam et belli olmaz
Kızlar bugün benim test günüm dua edinÖyle yapıyorum canm
Canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsinKızlar bugün benim test günüm dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?