- 23 Ağustos 2021
- 264
- 284
- 53
- Konu Sahibi pcostupbebk
-
yani orası da öle :Hyr
aynen öyle hayırlısı olsun. umarım pozitif sonucunu yazarsın da bana da umut olur :)Hayırlısı olsun artık hakkimizda
İnşallah canım sağlıklı hayırlı olacaksa gelsin bebişimaynen öyle hayırlısı olsun. umarım pozitif sonucunu yazarsın da bana da umut olur :)
2017 den kalan embriyo 4 taneyi ikisi 2017 de transfer edilmişti biri tutmuştu kalan 2 sini dondurdu onuda 14 ocakta transfer edildi2017den kalma dondurulmuş embriyo mu yoksa yeni alınan dondurulmuş mu acaba ?
2017 de de Nisan da toplamışlar Dı rahim dinlensin dedi mayısta transfer oldu2017 den kalan embriyo 4 taneyi ikisi 2017 de transfer edilmişti biri tutmuştu kalan 2 sini dondurdu onuda 14 ocakta transfer edildi
Yani o zamanda dondurulmuş embriyo idi çok fazla yumurta toplarda rahimi dinlendiriyorlar2017 de de Nisan da toplamışlar Dı rahim dinlensin dedi mayısta transfer oldu
Benim ilk ama bence bı git kan verMerhaba kızlar ben de 6 yıllık evliyim polikistik over hastasıyım ben de hiç hamile kalmadım 27 yaşındayım 7 ocak'ta ilk transferi mı oldum 2 embriyo transfer edildi ve ayın 10'unda adet oldum 2 saat sürdü ve bugün kanamam falan yok ve test yaptım testinin sonucu test silik çıktı aranızda böyle olup da hamile kalan var mı
Testin fotoğrafi varmiBenim ilk ama bence bı git kan ver
Yerleşme kanaması da olabilir ikiz tuttuysa belki ondan çok kan gelmiştirTestin fotoğrafi varmi
Kan icin cok erken degilmiAkşam yapmıştım
Maşallah maşallah inşallah tutar2017 den kalan embriyo 4 taneyi ikisi 2017 de transfer edilmişti biri tutmuştu kalan 2 sini dondurdu onuda 14 ocakta transfer edildi
Testte çıktıysa kandada çıkar ver var bence maşallah canimMaşallah maşallah inşallah tutar
öncelikle tedavin hayırlı olur inşallah bende ilk başladığımda senle aynı şeyi düşündüm burada okuyordum 20-30 yumurta toplananları bende pko olunca bende o şekilde olurum sandım benimde kontrollerde 11 sayıldı bende doktoruma sordum normal mi diye normal olduğunu söyledi çok fazla olanlar sağlıklı olmuyor zaten dedi için öyle rahatlamıştı kafana takma bence önemli olan sağlıklı büyüyüp sağlıklı şekilde döllenmesikızlar bende tedavinin 8.günündeyim 24 yaşındayım pcosluyum merional 225 vuruluyorum bugün cetrotide de eklendi doktora kaç yumurta var dedim 10 tane falan dedi az değil mi pcoslu birine göre kilom da yok çok moralim bozuldu burda gördüğüm 20 30 toplanıyordu herkesten
Benimde 10 toplandı 6 döllendi 3 tane kalmış aradılar yarın transferim var yarına yaşamazlar die korkuyorumkızlar bende tedavinin 8.günündeyim 24 yaşındayım pcosluyum merional 225 vuruluyorum bugün cetrotide de eklendi doktora kaç yumurta var dedim 10 tane falan dedi az değil mi pcoslu birine göre kilom da yok çok moralim bozuldu burda gördüğüm 20 30 toplanıyordu herkesten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?