• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos olup Ocak ayında tüp bebek yaptıranlar moral verelim birbirimize

Merhaba kızlar bendede pko var geçen ay aşılama denedim olmadı
1 ay bekleyip tüp bebek tedavisine başlıycam inşallah
hem çok korkuyorum hemde çok heycanlıyım
inşallah bu sefer tutar
merhaba, bende senin gibiydim her şeyden çok korkuyordum günlerce ağladım korkudan ne yapacağımı bilmiyordum korkmakta da haklıyız hiç bilmediğimiz işlemler ortamlar ama oldu bitti dedim hiç gerek yokmuş kendimi yıpratmaya hiç korkma gerçekten korkulacak bişe yok :) umarım pozitif sonuç alırsın

merhaba, bende senin gibiydim her şeyden çok korkuyordum günlerce ağladım korkudan ne yapacağımı bilmiyordum korkmakta da haklıyız hiç bilmediğimiz işlemler ortamlar ama oldu bitti dedim hiç gerek yokmuş kendimi yıpratmaya hiç korkma gerçekten korkulacak bişe yok :) umarım pozitif sonuç alırsın
Transfer sonrası normal hayatına döndün mu yemek filan yaptın mı ben hareket edince tamm tutmaz ben hareket ediyorum ya diorum

Amin inşallah sende güzel sonuçlar alırsın
3 yıldır evliyim hep negatif görmeye alıştığım için yine negatif görme korkumda var😔

Transfer sonrası normal hayatına döndün mu yemek filan yaptın mı ben hareket edince tamm tutmaz ben hareket ediyorum ya diorum
ben henüz transfer olmadım ama doktorum öyle günlerce yatmalık bir durum olmadığını söyledi gördüklerim de ilk iki gün falan dinlenip sonra dikkatlice normal hayatına dönmüştü. çok negatif düşünüyorsun canım pozitif düşün ki güzel olsun tutmayacak deme olacak de inan

Amin inşallah sende güzel sonuçlar alırsın
3 yıldır evliyim hep negatif görmeye alıştığım için yine negatif görme korkumda var😔
bende iki yıldır hep negatif görüyorum iki aşılamam da negatif oldu şuan yumurta toplama işlemim oldu transferi bekliyorum ama umutluyum içimin bir yerlerinden çıkmaya çalışan ya olmazsa duygusu var ama onu bastırıyorum bu sefer olacak diyorum :)

bende iki yıldır hep negatif görüyorum iki aşılamam da negatif oldu şuan yumurta toplama işlemim oldu transferi bekliyorum ama umutluyum içimin bir yerlerinden çıkmaya çalışan ya olmazsa duygusu var ama onu bastırıyorum bu sefer olacak diyorum :)
Insallah olur bu sefer canim guzel haberlerini bekliyor olucam

ben henüz transfer olmadım ama doktorum öyle günlerce yatmalık bir durum olmadığını söyledi gördüklerim de ilk iki gün falan dinlenip sonra dikkatlice normal hayatına dönmüştü. çok negatif düşünüyorsun canım pozitif düşün ki güzel olsun tutmayacak deme olacak de inan
İnşallah canım rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz

Merhaba kızlar ben de 6 yıllık evliyim polikistik over hastasıyım ben de hiç hamile kalmadım 27 yaşındayım 7 ocak'ta ilk transferi mı oldum 2 embriyo transfer edildi ve ayın 10'unda adet oldum 2 saat sürdü ve bugün kanamam falan yok ve test yaptım testinin sonucu test silik çıktı aranızda böyle olup da hamile kalan var mı
Yerleşme olabilir başka bölgede kanama olabilir ilacı bırakma devam et belli olmaz

benim malesef başarısız oldu 11 yumurtam toplanmıştı ekim ayında 3 tanesi donduruldu doktorum rahim dinlendirmesi yaptı ocak 5 de transfer oldum ama malesef negatif sonuç aldım bana ısrarla zayıfla diyordu ben 14 kilo vermiştim ama yine olmadı pkos mu etkiliyor başka şeymi kafam çok karışık umarım sizinkiler başarılı olur rabbim kimseyi bizler gibi sınamasın

Back