- 15 Kasım 2022
- 1.388
- 926
-
- Konu Sahibi Sincapgiller
Evet bizim merkeze vereceğimiz miktar 75 bin ilaçlar 40 bin tuttu.1-6 arası embriyo dondurulursa 14 bin eğer daha fazla çıkarsa embriyo başına 2.500 tl ödüyorsunCanım ben gecen sene eylül ayında kayseri acıbadem de başlamıstım. Şuan orda 2 embriyom var transferi bekleyen. O zaman 1000 euro ödemiştik. Yanlıs hatırlamıyorsam eğer 20 bin hastane tutarıydı. Ayrıyeten ilac falan almıstık hadi 20 bin ilac tutsun 40 bine gelmişti o kadar tutmadı bile. Ama bu sene fiyatlara şok oldum ben. Kızlar farklı sayfalarda yazıyordu 60,70,100 bin bile olan var. Zaten parayı ödeyince tramsfer kadar plan herşey icinde oluyor. Kac embriyo transfer edildiği önemli değil aynı para diye biliyorum ben ama fazla yumurtan varsa dondurtup sonra kullanmak istersen sanırım dondurma parası ödüyorsun
Ben resmen bedava yaptırmıstım geleceğe yatırım gibi olmus. Canım istanbulda mı yaptırıyorsun senEvet bizim merkeze vereceğimiz miktar 75 bin ilaçlar 40 bin tuttu.1-6 arası embriyo dondurulursa 14 bin eğer daha fazla çıkarsa embriyo başına 2.500 tl ödüyorsun
Hatayda canım Palmiye Tüp bebek merkezinde doktorum Ozan Turgut İskenderunda tek tüp bebek merkeziBen resmen bedava yaptırmıstım geleceğe yatırım gibi olmus. Canım istanbulda mı yaptırıyorsun sen
Bosver onu senı benceEvet bende ikiz olduğu için sevinir diye düşünmüştüm bana direkt maddiyattan bakımından dem vurdu şaşırdım açıkçası
Canım ınsallaah bu aasılamada tutar ınsallah... Bnde bu ay basldk adrtlykn gel ddı gttm smdi klomen verdi yumurta buyutckler +ilişki dedu asılma yapmıckms bu ay neden bılmıyormYok canım benim şu sıralar türkiyeye gitme planım yok zamanım boşa gecmesin diye hollandada aşılama tedavisine başlamıstım 3 aşılama oldum tutmadı. Şimdi 4. Aşılama icin adetimi bekliyorum. Türkiyeye ne zaman nasip olurda gidersem o zaman transfer yaptırcam.
Sen neezman transver. OlcanEvet bende ikiz olduğu için sevinir diye düşünmüştüm bana direkt maddiyattan bakımından dem vurdu şaşırdım açıkçası
Martta inşallahSen neezman transver. Olcan
Anladım canım güzel beslen kendini hazırla hamileliğeHatayda canım Palmiye Tüp bebek merkezinde doktorum Ozan Turgut İskenderunda tek tüp bebek merkezi
İnşallah teşekkür ederim. İlk belki çatlatma iğnenide yaptırır ilişkiyle denetir olmazsa aşılamaya geçerCanım ınsallaah bu aasılamada tutar ınsallah... Bnde bu ay basldk adrtlykn gel ddı gttm smdi klomen verdi yumurta buyutckler +ilişki dedu asılma yapmıckms bu ay neden bılmıyorm
Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bende mustafa taştayım ama transfer için gidemiyorum. 2 dondurulmus embriyom var. İkisinide transfer edecekler. Bulunduğum yerde de tüp bebeğe geçmek için 6 aşılama şartı var yoksa tüp bebek merkezleri kabul etmiyor. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum hiç belçikada özel bir merkez buldum. Fiyat listesi attılar 5700 euro ama içinde ilacı tahlilleri falan yok. Aşırı pahalı şuan sil baştan döndüm başaBende pcosluyum .
Martta 3 yık olacak evleneli .Bizde ilk sene düşünmedik çocuk sonrada olmadı .
Biz pcosluların herkeste farklı belirtisi oluyor bazı kişilerde olmuyor bile .Yumurta bizde normal insanlara göre çok daha fazla sadece sağlıklı büyüyemiyor gelişmiyor o yüzden gebelik zor olabiliyor .Ama bazı pcoslularda maşallah hemen oluyor .Ben çok fazla araştırdım çok fazla okudum buralarda falan da ne bileyim herkesin hikayesi farklı .
Ben hiç aşılama yaptırmadım zaman kaybı diye düşündüm sadece femara klomen ovitrelle kullandım 4 kez falan rahim filminde bişey çıkmadı .Amh yüksekti ama işte o bizde çok normalmiş .tüp bebek tedavisine başladım temmuzda yumurta toplama oldu çok şükür kaliteleri iyiydi dondurdular .sonra ekimdetransfer oldum tek embriyo olumsuz oldu.Sonrasında histereskopi oldum tekrar transfer oldum bu sefer çift embriyo istedim ikisi de tutmuş çok şükür
Şuan 8. Haftadayız .Kayseri Acıbadem Mustafa Taş ‘ta oldum .Çok memnun kaldım gerçekten çok başarılı çok pozitif biriRabbim isteyen herkese hepinize nasip etsin inşallah.Çok zorlu süreçler geçirdim bende psikolojikmen ama çok şükür diyorsun işte ..
Aşılama yapma boşver yani ben hiç yaptırmak istemedim zaman kaybı diye düşündüm ..Anladım bulunduğunuz yerde öyle ama bırak vücudun dinlensin en kısa zamanda da inşallah transfere gelirsin ve o güzel haberi alırsın inşallah çok inanıyorum olacak merak etme Allah büyüktürAllah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bende mustafa taştayım ama transfer için gidemiyorum. 2 dondurulmus embriyom var. İkisinide transfer edecekler. Bulunduğum yerde de tüp bebeğe geçmek için 6 aşılama şartı var yoksa tüp bebek merkezleri kabul etmiyor. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum hiç belçikada özel bir merkez buldum. Fiyat listesi attılar 5700 euro ama içinde ilacı tahlilleri falan yok. Aşırı pahalı şuan sil baştan döndüm başamüsait bi zaman ayarlayıp mustafa hocaya transfer için gitmem lazım başka yolu yok
İnşallah nasip olursa birkac ay içinde gitmek istiyorumAşılama yapma boşver yani ben hiç yaptırmak istemedim zaman kaybı diye düşündüm ..Anladım bulunduğunuz yerde öyle ama bırak vücudun dinlensin en kısa zamanda da inşallah transfere gelirsin ve o güzel haberi alırsın inşallah çok inanıyorum olacak merak etme Allah büyüktür
Peki hanımefendi pcos sa düşük ihtimali yüksek diyorlar bende 7 haftalık hamileyim siz nasıl geçirdinizMerhaba ben varım. Umut olmak için yazıyorum. 8 yıl sonra anne oldum. İlk 2 yıl korundum evlendiğimde. Sonra çocuk isteyince klomen tedavileri, bitkisel şeyler derken 6 yıl daha geçti. Ettimi 8 yıl8 yıl sonunda 2 aşılamam olumsuz olunca tüp bebek yaptırdım. İlk denemede hamile kaldım. Bir kızım var 6 yaşında :) kalan embriyoları dondurmuştuk o zaman. Hala duruyorlar. Şimdi tedavisiz bir gebeliğim oldu 14 haftalığım. Bana hep senin çocuğun zor olur dediler. İlk teşhisi 14 yaşımda koydular. Kilo problemimde var. Umudunuzu asla yitirmeyin
Oncelikle gebeliginiz hayirli olsun. Saglikla gelsin. Benim ilk bebegim tup bebekti 34 haftaya kdr düşük önleyici tedavi gördüm. Herhangi bir kanama yada leke görmeme rağmen progesteron kullandırdı doktorum. Şimdi ki gebeliğimde de aynı dra gidiyorum ve yine düşük önleyici tedavi devam ediyor 16 haftalık oldum. Bunun tamamen inferlitite tedavisi görmüş olmamla alakalı olduğunu düşünüyorum.Peki hanımefendi pcos sa düşük ihtimali yüksek diyorlar bende 7 haftalık hamileyim siz nasıl geçirdiniz
Hamilelikte bebek sağlıklı ise bir şekilde tutunuyor. Ama sağlıklıksızsa vücut bunu atıyormuş. Benim 5 haftalık bir düşüğüm olmuştuPeki hanımefendi pcos sa düşük ihtimali yüksek diyorlar bende 7 haftalık hamileyim siz nasıl geçirdiniz
Oncelikle gebeliginiz hayirli olsun. Saglikla gelsin. Benim ilk bebegim tup bebekti 34 haftaya kdr düşük önleyici tedavi gördüm. Herhangi bir kanama yada leke görmeme rağmen progesteron kullandırdı doktorum. Şimdi ki gebeliğimde de aynı dra gidiyorum ve yine düşük önleyici tedavi devam ediyor 16 haftalık oldum. Bunun tamamen inferlitite tedavisi görmüş olmamla alakalı olduğunu düşünüyoru