Pcos olan kızlar aşılama, tüp bebek tecrübelerimizi paylaşalım❤️

Evet bizim merkeze vereceğimiz miktar 75 bin ilaçlar 40 bin tuttu.1-6 arası embriyo dondurulursa 14 bin eğer daha fazla çıkarsa embriyo başına 2.500 tl ödüyorsun

Canım ınsallaah bu aasılamada tutar ınsallah... Bnde bu ay basldk adrtlykn gel ddı gttm smdi klomen verdi yumurta buyutckler +ilişki dedu asılma yapmıckms bu ay neden bılmıyorm

Canım ınsallaah bu aasılamada tutar ınsallah... Bnde bu ay basldk adrtlykn gel ddı gttm smdi klomen verdi yumurta buyutckler +ilişki dedu asılma yapmıckms bu ay neden bılmıyorm
İnşallah teşekkür ederim. İlk belki çatlatma iğnenide yaptırır ilişkiyle denetir olmazsa aşılamaya geçer

Bende pcosluyum .
Martta 3 yık olacak evleneli .Bizde ilk sene düşünmedik çocuk sonrada olmadı .
Biz pcosluların herkeste farklı belirtisi oluyor bazı kişilerde olmuyor bile .Yumurta bizde normal insanlara göre çok daha fazla sadece sağlıklı büyüyemiyor gelişmiyor o yüzden gebelik zor olabiliyor .Ama bazı pcoslularda maşallah hemen oluyor .Ben çok fazla araştırdım çok fazla okudum buralarda falan da ne bileyim herkesin hikayesi farklı .
Ben hiç aşılama yaptırmadım zaman kaybı diye düşündüm sadece femara klomen ovitrelle kullandım 4 kez falan rahim filminde bişey çıkmadı .Amh yüksekti ama işte o bizde çok normalmiş .tüp bebek tedavisine başladım temmuzda yumurta toplama oldu çok şükür kaliteleri iyiydi dondurdular .sonra ekimdetransfer oldum tek embriyo olumsuz oldu.Sonrasında histereskopi oldum tekrar transfer oldum bu sefer çift embriyo istedim ikisi de tutmuş çok şükür
Şuan 8. Haftadayız .Kayseri Acıbadem Mustafa Taş ‘ta oldum .Çok memnun kaldım gerçekten çok başarılı çok pozitif biri Rabbim isteyen herkese hepinize nasip etsin inşallah.Çok zorlu süreçler geçirdim bende psikolojikmen ama çok şükür diyorsun işte ..

Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bende mustafa taştayım ama transfer için gidemiyorum. 2 dondurulmus embriyom var. İkisinide transfer edecekler. Bulunduğum yerde de tüp bebeğe geçmek için 6 aşılama şartı var yoksa tüp bebek merkezleri kabul etmiyor. Çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum hiç belçikada özel bir merkez buldum. Fiyat listesi attılar 5700 euro ama içinde ilacı tahlilleri falan yok. Aşırı pahalı şuan sil baştan döndüm başa müsait bi zaman ayarlayıp mustafa hocaya transfer için gitmem lazım başka yolu yok

Aşılama yapma boşver yani ben hiç yaptırmak istemedim zaman kaybı diye düşündüm ..Anladım bulunduğunuz yerde öyle ama bırak vücudun dinlensin en kısa zamanda da inşallah transfere gelirsin ve o güzel haberi alırsın inşallah çok inanıyorum olacak merak etme Allah büyüktür

İnşallah nasip olursa birkac ay içinde gitmek istiyorum

Peki hanımefendi pcos sa düşük ihtimali yüksek diyorlar bende 7 haftalık hamileyim siz nasıl geçirdiniz

Peki hanımefendi pcos sa düşük ihtimali yüksek diyorlar bende 7 haftalık hamileyim siz nasıl geçirdiniz
Oncelikle gebeliginiz hayirli olsun. Saglikla gelsin. Benim ilk bebegim tup bebekti 34 haftaya kdr düşük önleyici tedavi gördüm. Herhangi bir kanama yada leke görmeme rağmen progesteron kullandırdı doktorum. Şimdi ki gebeliğimde de aynı dra gidiyorum ve yine düşük önleyici tedavi devam ediyor 16 haftalık oldum. Bunun tamamen inferlitite tedavisi görmüş olmamla alakalı olduğunu düşünüyorum.

Bugün kontrolüm vardı ilk iğnemi yaptık şimdi. 4. Aşılamaya başladım. Pazarteside rahim filmi cekilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…