-
- Konu Sahibi Sincapgiller
Ben bi kaç kişide aşılama da ohss olan duyduğum için cesaret edemiyirumBen iğneli oluyorum sadece ilkini klomenle olmustum ama yine de sadece 4 yumurta olmuştu. Pko evet cok yumurta ama hepside öyle büyümüyor iğneyle bile 1 veya 2 yumurta istenilen olgunluğa ulasıyor. Yani yumurtası direncli pkolarda oluyor zaten pkolularda insülin direnci oluyor yumurta büyümesi ve catlamasına cok etkisi var.
İnanın bende duydum o hastaneyi çokta niyetim var ama malesef gidemedik bildiğim kadarıyla İstanbul da var demiCanım o hastaneyi bilmiyorum ama tup bebek için bahçeçi cok iyi bahçeçide yaptırma sansın varmı
Ohss yüksek doz ilac kullanımında oluyor diye biliyorum. Bende tüp bebekte olmustuBen bi kaç kişide aşılama da ohss olan duyduğum için cesaret edemiyirum
Canım İstanbul anakra bursa ve Diyarbakır'da var bu illerdeİnanın bende duydum o hastaneyi çokta niyetim var ama malesef gidemedik bildiğim kadarıyla İstanbul da var demi
Evet canım ıkımızde sorun yok olmuyor sana uygun klomen + zamanlayıcı ılıskı dedı 1 ay tutmadı 2 ayımdayım 3 kere yapmak zorundaymışım. Insallha canım Allah hepimize 1 tane nasıp etsin sukur yeterHerhangi bir sorun yoksa onu yapıyorlardı. Eğer eşte veya sende sorun varsa hemen aşılama yapılıyordu şimdi ki şartlar ne pek bilmiyorum. İnşallah hic birine gerek kalmadan hamile olursun
O kadar doğru yazmışsın ki canım kesinlikle öyle 3 tane gonalf 900 bitirip 2 yumurtayı zor geliştirdim ah bu pcosBen iğneli oluyorum sadece ilkini klomenle olmustum ama yine de sadece 4 yumurta olmuştu. Pko evet cok yumurta ama hepside öyle büyümüyor iğneyle bile 1 veya 2 yumurta istenilen olgunluğa ulasıyor. Yani yumurtası direncli pkolarda oluyor zaten pkolularda insülin direnci oluyor yumurta büyümesi ve catlamasına cok etkisi var.
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım İstanbul anakra bursa ve Diyarbakır'da var bu illerde
Merhaba bende ozan beye başladım dün. Memnun musunuz kendisinden, sonucunuz pozitif oldu mu acaba?Hatayda canım Palmiye Tüp bebek merkezinde doktorum Ozan Turgut İskenderunda tek tüp bebek merkezi
Evet ben memnun kaldım sonucumda pozitif çok şükür kavuşmaya günler sayıyorum umarım sende memnun kalırsın.Merhaba bende ozan beye başladım dün. Memnun musunuz kendisinden, sonucunuz pozitif oldu mu acaba?
Umarım. İlk denemeniz miydi peki sizin? Ve ilaçlar hariç sizin ücret ne kadar çıkmıştı? Takip+toplama+transferEvet ben memnun kaldım sonucumda pozitif çok şükür kavuşmaya günler sayıyorum umarım sende memnun kalırsın.
İlk deneme,yanılmıyorsam 70 bin olması lazım size tavsiyem bazı testleri devlette yaptırmanız hastanede oldukça pahalıydıUmarım. İlk denemeniz miydi peki sizin? Ve ilaçlar hariç sizin ücret ne kadar çıkmıştı? Takip+toplama+transfer
Merhaba tekrardan.cevap ve tavsiyeleriniz içinde teşekkür ederim.Hsg filmini geçen sene süleyman aslan çekmişti zaten hazırda vardı.Spermiyogram ve diğer tahlillerde evet devletten temin ettik. Bir kan testime hormonlar için olana 1250 lira verdik.Maddi olarak yıpratıcı ama sonu güzel olur inşallah sizin gibi.Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımİlk deneme,yanılmıyorsam 70 bin olması lazım size tavsiyem bazı testleri devlette yaptırmanız hastanede oldukça pahalıydı