-
- Konu Sahibi Sincapgiller
Ayyy canım ne ınsallah ıkız olur bence ıkız tavı senın dusuncenn ne ?Amin canım teşekkür ederim…Benim hormon değerlerim normal bir sıkıntı yok şükür,kilomda normal 170cm’e 63 kg.Yumurtalarım tembel rahim filmim temiz tüpler açık rahim şekli normal.Klomen femera çatlatma iğnesi hiç işe yaramadı hep kist yaptı.Aşılamada tutma oranı düşük diye biz direkt tüp bebeğe karar verdik.Şu an ikiz mi yaptırsam tek mi yaptırsam diye çok düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bana türkiyeye gidebilirsem 2 embriyomda transfer edilecek. Ben cok istiyorum ikiz olmasını. Ben de burda tüp bebeğe gecmek istiyorum ama prosedür farklı kafana göre gidemiyorsun 6 aşılama şartı var. Olurda transfer yaptırırsam 2 embriyo transfer ettircem. Ama sen kendini dinle icinden ne geliyor ne hissediyorsun.Amin canım teşekkür ederim…Benim hormon değerlerim normal bir sıkıntı yok şükür,kilomda normal 170cm’e 63 kg.Yumurtalarım tembel rahim filmim temiz tüpler açık rahim şekli normal.Klomen femera çatlatma iğnesi hiç işe yaramadı hep kist yaptı.Aşılamada tutma oranı düşük diye biz direkt tüp bebeğe karar verdik.Şu an ikiz mi yaptırsam tek mi yaptırsam diye çok düşünüyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Keşke anlayabilsem değerlerden ama inan hiç anlamıyorum çıkan sonuçlarıma göre nete yazıyordum örneğin lh kadınlarda kaç olmalı felan gibisindenAmın canım ınsallah bebıslsrımıze kavusruz Allah buyuk . Canım benım degrrlerım bu degerlerıme bakarmsn varmı bı terslık
Canım benim anladığım kadarıyla sonucların güzel
Amh değerinde güzel yani kaliteli yumurtan olusuyor benimki gibi sonuclar cok yakın
Ben çok korkuyorum ikizden hem bakım hemde maddiyat yönünden.Kocamla ikize karar verdik en son ama bugün kaynanamla konuştum ikiz yaptırma bakımı masrafı zor dedi komşularının ikizi vardı kadın çok zorlandı dedi.Bilmiyorum aklım okadar karışık ki anlatamam.Tek koydursam başka embriyom olursa onu dondurup bir sene sonrada onu koydurayım diyorum bu sefer eşim hastane maaliyetinden dolayı sıcak bakmıyor.Ayyy canım ne ınsallah ıkız olur bence ıkız tavı senın dusuncenn ne ?
Canım ikız gectı ınsalllaah ıkızıın olur ıkısınıde kucaggına almayı naasıp eder allaah . Hanngı hastenede yaptrcaksın ?Bana türkiyeye gidebilirsem 2 embriyomda transfer edilecek. Ben cok istiyorum ikiz olmasını. Ben de burda tüp bebeğe gecmek istiyorum ama prosedür farklı kafana göre gidemiyorsun 6 aşılama şartı var. Olurda transfer yaptırırsam 2 embriyo transfer ettircem. Ama sen kendini dinle icinden ne geliyor ne hissediyorsun.
Canım bana 3 doktor sorun yok dedı adetliyken gıttıgım doktor yumurtan fazla dedı . Madem oyle nıye dıgerlerı bunu bana soylemedı kafam karıstıııCanım benim anladığım kadarıyla sonucların güzel
Allah gönlüne göre versin.Aslında ikiz fikri güzel geliyor banada ama masraf ve bakım aşamalarını düşünüyorum birde ikiz gebeliklerde bebişlerde rahatsızlık oluyor bunlar beni korkutuyorBana türkiyeye gidebilirsem 2 embriyomda transfer edilecek. Ben cok istiyorum ikiz olmasını. Ben de burda tüp bebeğe gecmek istiyorum ama prosedür farklı kafana göre gidemiyorsun 6 aşılama şartı var. Olurda transfer yaptırırsam 2 embriyo transfer ettircem. Ama sen kendini dinle icinden ne geliyor ne hissediyorsun.
Yumurta fazlaysa pkodur.Benimde yumurtalarım çok ve zayıfCanım bana 3 doktor sorun yok dedı adetliyken gıttıgım doktor yumurtan fazla dedı . Madem oyle nıye dıgerlerı bunu bana soylemedı kafam karıstııı
Canım eşin haklı sonra tekrar hastne ısıyle ugrcaksın. Hastne ıle ugrasmaktansa 2 cocukla ugras daha kolay. Sureklı fıyatlaar zatn degısyor yada 1 cocuk dogurp 2. Cocuk ıstemıcksın 1 yeter dıceksınBen çok korkuyorum ikizden hem bakım hemde maddiyat yönünden.Kocamla ikize karar verdik en son ama bugün kaynanamla konuştum ikiz yaptırma bakımı masrafı zor dedi komşularının ikizi vardı kadın çok zorlandı dedi.Bilmiyorum aklım okadar karışık ki anlatamam.Tek koydursam başka embriyom olursa onu dondurup bir sene sonrada onu koydurayım diyorum bu sefer eşim hastane maaliyetinden dolayı sıcak bakmıyor.
Doktorun ne dıyor o hangıssını önerıo onun dedıgıde onemlkAllah gönlüne göre versin.Aslında ikiz fikri güzel geliyor banada ama masraf ve bakım aşamalarını düşünüyorum birde ikiz gebeliklerde bebişlerde rahatsızlık oluyor bunlar beni korkutuyor
Amiiin canım hepimizin inşallah. Ama nasibinde varsa o tek embriyo bölünür tek yumurta ikizi bile olur. Herşey nasip benimde icimden inşallah evlatlarına kavursun diye gecti. İkiz olacak gibi hissettim biran. Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahta tekmis ikizmis hiç öneli değil. Tabii ikiz istiyorum orası ayrıAllah gönlüne göre versin.Aslında ikiz fikri güzel geliyor banada ama masraf ve bakım aşamalarını düşünüyorum birde ikiz gebeliklerde bebişlerde rahatsızlık oluyor bunlar beni korkutuyor
Aynen haklı zaten.Zaten beni ikna etmişti kv bugün direkt yok ikiz yaptırma deyince gene etkilendim.Ben bakarım elbet ama illaki tek kalacaksın diyor benim bir arka sokağımda oturuyor kendisi açıkçası çok minnet etmek istemiyorum kimseye.Doktorum çift embriyo transferi yaptığını söyledi tutma oranı yüksek olduğu içinCanım eşin haklı sonra tekrar hastne ısıyle ugrcaksın. Hastne ıle ugrasmaktansa 2 cocukla ugras daha kolay. Sureklı fıyatlaar zatn degısyor yada 1 cocuk dogurp 2. Cocuk ıstemıcksın 1 yeter dıceksın
Birde doktorun zaten yumurta kalitesine göre konusacak seninle. Kaliteli yumurtada 1 embriyo koyuyorlar. Benimkine orta kalite 2 embriyonunda transfer edicem dediAllah gönlüne göre versin.Aslında ikiz fikri güzel geliyor banada ama masraf ve bakım aşamalarını düşünüyorum birde ikiz gebeliklerde bebişlerde rahatsızlık oluyor bunlar beni korkutuyor
Yaa kalbinden öpüyorum seni enerjin çok güzel.Evet tek embriyodan çift olma ihtimalide geldi aklıma Allah kerim deyip ikiz koydurucam sanırımAmiiin canım hepimizin inşallah. Ama nasibinde varsa o tek embriyo bölünür tek yumurta ikizi bile olur. Herşey nasip benimde icimden inşallah evlatlarına kavursun diye gecti. İkiz olacak gibi hissettim biran. Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahta tekmis ikizmis hiç öneli değil. Tabii ikiz istiyorum orası ayrı
Haklısın evet o ihtimalde var.Ama doktorum hep çift koyduğunu söyledi.İkiz olup bir kız bir oğlan olsa ikisinin tadınada bakarız fikri çok güzelBirde doktorun zaten yumurta kalitesine göre konusacak seninle. Kaliteli yumurtada 1 embriyo koyuyorlar. Benimkine orta kalite 2 embriyonunda transfer edicem dedi
Kız biz neleri başarmıyoruz cocuk mu bakamıycaz. Bende kimseye minnet etmem ikizde olsa tekizde bakarım yeter ki sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun. Boşver bunları düşünüpte başını ağrıtma. Haa birde kimseyi duyma kapa kulaklarını he de geç bu dönemde bize en büyük ilaç moralAynen haklı zaten.Zaten beni ikna etmişti kv bugün direkt yok ikiz yaptırma deyince gene etkilendim.Ben bakarım elbet ama illaki tek kalacaksın diyor benim bir arka sokağımda oturuyor kendisi açıkçası çok minnet etmek istemiyorum kimseye.Doktorum çift embriyo transferi yaptığını söyledi tutma oranı yüksek olduğu için
Aynen sonuçta ilk bir sene zor olacak sonrası normalleşecek.Biz tedavi sürecinden ailelerimize bahsetmedik ama onlar şüphelenince durumu anlattık yoksa kimsenin bilmemesi taraftarıyım her kafadan bir sesKız biz neleri başarmıyoruz cocuk mu bakamıycaz. Bende kimseye minnet etmem ikizde olsa tekizde bakarım yeter ki sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun. Boşver bunları düşünüpte başını ağrıtma. Haa birde kimseyi duyma kapa kulaklarını he de geç bu dönemde bize en büyük ilaç moral
Yaa kalbinden öpüyorum seni enerjin çok güzel.Evet tek embriyodan çift olma ihtimalide geldi aklıma Allah kerim deyip ikiz koydurucam sanırım