pcolular aranızda sogan ve ıncır kuru kullanıp dogal yollardan hamıle kalan varmııııı

Henuz 1 aydır korunmuyorum malesef henuz hamıle deılımmm korunmayı bırakır bırakmaz doktora gıttım danısma aldım testleımı yaptırdım en azından ıcım rahat ettı

Eevt demmekkı basta vermıyolar 6 ayla 1 sene denemek gerekıyo galıba ama cok var pco olup da dogal yollardan hamıle kalan

bıraz once kısırlık bolumunde tup bebek uzmanıyım sorularınızı yanıtlayabılırım topıgınde okudum zayıflamak ıcın yemeklerden yarım saat once 1 tatlı kasıgı corek otu yenmesı gerektıgını yazmıs aykırı derya rumuzlu arkadas.kendısı tup bebek uzmanı.bunu uygulayanlar yeme alıskanlıklarını degıstırmeden ayda 6 ıla 8 kılo verıyomus ben 3 kılodan yakınıyorum valla 1 ayda 6 kılo versen tam süper olurrrrrrrdelikafadulden:jeyyar:sositososito

dip not;metebolızmayı hızlandırıp yağları yakıyomuş...valla süper hemen bu aksamdan itibaren denıyorummmmm

Son düzenleme:
herkese merhaba
doktorumun dediğine göre, polikistik over görünümü ve polikistik over sendromu farklı durumlarmış. yumurtalıklarımda polikistik over görüntüsü olduğu söylendi bana. ama hiçbir test yapılamdı. sadece gecen ay prolaktine baktılar. o da normaldi. tiroid için tsh a da bakıldığında o da normal değerlerdeydi. ama başka ne gibi testler yapılıyor bilmiyorum. benden istemediler de. 8 aydır korunmuyorum. ama malesef.. stres yapmak istemiyorum ama artık cevredekiler zorla strese sokuyorlar insanı. 4 gündür sogan suyu deniyorum ama çalıştığım için sadece akşam yameklerinden önce bir bardak içiyorum. sizce etkisi olmaz mı?

canım aradakı fark neymıs kı canım bende pco görünümlü dedı doktor ama acıklamadı cok merak ettım anlatırmısın tatlımm

doktorun sölediği şöyle bişeydi.
polikistik over görüntüsü olabilir.
çok sık da rastlanan bir durum son yıllarda.
ama pcos sendromu başka bir şey. hani şu diğer tüy yağlanma kilo gibi kozmetik sorunlarında eklendiği hormonların bir döngüye girip hormon salgısının bozulması gibi bişey demişti. araştırmak lazım.

arkadaşlar bendede pco sendromu vardı. Dr. hiç bir ilaç vermedi 6 ay sonunda hamile kaldım. Ama bebeğim 7 haftalık düştü. Ardından 2 ay sonra yine kaldım. şimdi kısmetse 1 ay sonra bebeğimiz doğacak. İnşallah en kısa zamanda Allah sizede yaşatsın bu güzel duyguları. iki hamileliğimdede ortak özellik şuydu ; "acaba bu ay olacak mı" diye stresle beklediğim aylar olmadı. "amaaan bu ay da kesin hamile falan kalamam" dediğim ay kaldım. Yani zor tabi biliyorum ama , stres yapmamak çok önemli.

KUZU COK RAHATLATTIN BENI BENDE COK KORKUYORUM OLMASSA DIYE DIGER TOPIKLERDE GRMEDIYSEN GRURSUN MUTLAKA SUREKLI ARASTIRIYORUM OTLAR FALAN SOGAN SUYU DENEDIM BILGIN VARMI,DOGUMLA BIRLIKTE TEMIZLENIYO DIYOLAR:dance:HER SEFER BOLE OLMAYINCA SANKI HIC OLMAYACAKMIS GBI GELIYOR

TATLIM BIDE ADETLERIN NE DURUMDAYDI VE KILON KACTI KILOLARIMI COK KAFAMA TAKIYORUM 66 OLDUM 3 KILO ALDIM YANI ENGELLERMI DIYE

Son düzenleme:

baharcım arastırdım sendrom tuy kıllanma adet olamama belırtılerı var goruntusu olanda ıse bole bısey yok hormonlarda duzenlı cıkıyor

süper moral oluyor böyle hikayeler. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bana da hiçbirşey yapılmadı. sadece polikistik over görüntüsü var dediler o kadar. ama endişelemeye başladım işte. senin nasıl teşhis kondu. hangi belirtiler vardı?

baharcım arastırdım sendrom tuy kıllanma adet olamama belırtılerı var goruntusu olanda ıse bole bısey yok hormonlarda duzenlı cıkıyor

winx perisi, sende başka hiçbir belirti yok galiba. doğru mu anlamışım? benim adetlerim düzenli. sadece kafayı taktığım aylar gecikme oluyor. tüy problemi de bilemiyorum ki, karşılaştıramadığım için kimseyle. :) biraz var ama sanki. kilom 50-52 arası yıllardır aynı. sivilce problemi falanda yok.ara sıra çıkar kaybolur sonra. senin nasıl böyle şikayetlerin var mı?
ayrıca doktorları da anlamıyorum. ne diye tedaylı muayene edip doğru düzgün bilgi vermiyorlarsa. ki ben 4 ayrı doktora gittim. burdaki en iyi dörtlü ama ilki sende pcos var dedi. 2. yok dedi. 3. pcos görünümü var dedi.4. ne dedi ben de hatırlamıyom. onun dışında rahim ağzı yarası var bende. iyileşmiyor. gebeliğe engel olmaz dediler ama bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…