-
- Konu Sahibi winx perisi
ha canım birde zeytin yağını çok kızdırma yemeklerde kullanırken o daha da zararlıymış
arkadaşlar bendede pco sendromu vardı. Dr. hiç bir ilaç vermedi 6 ay sonunda hamile kaldım. Ama bebeğim 7 haftalık düştü. Ardından 2 ay sonra yine kaldım. şimdi kısmetse 1 ay sonra bebeğimiz doğacak. ınşallah en kısa zamanda Allah sizede yaşatsın bu güzel duyguları. iki hamileliğimdede ortak özellik şuydu ; "acaba bu ay olacak mı" diye stresle beklediğim aylar olmadı. "amaaan bu ay da kesin hamile falan kalamam" dediğim ay kaldım. Yani zor tabi biliyorum ama , stres yapmamak çok önemli.
doktorun sölediği şöyle bişeydi.
Polikistik over görüntüsü olabilir.
çok sık da rastlanan bir durum son yıllarda.
Ama pcos sendromu başka bir şey. Hani şu diğer tüy yağlanma kilo gibi kozmetik sorunlarında eklendiği hormonların bir döngüye girip hormon salgısının bozulması gibi bişey demişti. Araştırmak lazım.
arkadaşlar bendede pco sendromu vardı. Dr. hiç bir ilaç vermedi 6 ay sonunda hamile kaldım. Ama bebeğim 7 haftalık düştü. Ardından 2 ay sonra yine kaldım. şimdi kısmetse 1 ay sonra bebeğimiz doğacak. İnşallah en kısa zamanda Allah sizede yaşatsın bu güzel duyguları. iki hamileliğimdede ortak özellik şuydu ; "acaba bu ay olacak mı" diye stresle beklediğim aylar olmadı. "amaaan bu ay da kesin hamile falan kalamam" dediğim ay kaldım. Yani zor tabi biliyorum ama , stres yapmamak çok önemli.
baharcım arastırdım sendrom tuy kıllanma adet olamama belırtılerı var goruntusu olanda ıse bole bısey yok hormonlarda duzenlı cıkıyor