- 7 Ağustos 2007
- 389
- 8
- Konu Sahibi winx perisi
KUZU COK RAHATLATTIN BENI BENDE COK KORKUYORUM OLMASSA DIYE DIGER TOPIKLERDE GRMEDIYSEN GRURSUN MUTLAKA SUREKLI ARASTIRIYORUM OTLAR FALAN SOGAN SUYU DENEDIM BILGIN VARMI,DOGUMLA BIRLIKTE TEMIZLENIYO DIYOLAR:dance:HER SEFER BOLE OLMAYINCA SANKI HIC OLMAYACAKMIS GBI GELIYOR
TATLIM BIDE ADETLERIN NE DURUMDAYDI VE KILON KACTI KILOLARIMI COK KAFAMA TAKIYORUM 66 OLDUM 3 KILO ALDIM YANI ENGELLERMI DIYE
Allahın izniyle olur canım hiç merak etme sadece rahat ol. Benim boyum 1.68 , kilom 52 idi. Açıkcası zayıf sayılırdım. (tabi şimdi hamilelikte 12 kilo aldım :) adetlerimde çok düzenliydi. günü gününe oluyordum. Bende hiç çocuğum olmayacağını düşünüyordum.Kendi kendime ne senaryolar yazıyordum. Durup durup kederleniyordum. Bide ben anaokulu öğretmeniyim. Çevremde hergün 100 küsür çocuk görüyorum. Diyordumki o zamanlar, Allahım bukadar çocuk nasıl da dünyaya gelmiş.Anneleri babaları ne kadar şanslı. onlara bakıp bakıp gözlerim doluyordu. Çok şükür Allah sonunda bizede nasib etti.Daha meleğimizi kollarımıza almadık ama inşallah oda olur. Hepinize dua edicem inşallah ennnnn kısa zamanda sizde sağlıklı hayırlı mis kokulu evlatlara kavuşursunuz