- 30 Temmuz 2008
- 2.668
- 48
- 37
-
- Konu Sahibi winx perisi
pco lıyımm.hormonlarım duzenlı ama ben cok korkuyorum bebegım olmassa dıye doktor hormonlarım duzenlı oldugu ıcınn herhangı bı tedavı vermedı yapacak bısey yokk dedı kıstlere ama ben korkumdan once sogan suyunu denedım ptesıde ıncıre baslıcam pco lıler veya olmayanlar deneyımlerınızı paylasırmısınız lutfennnn:tomato:a.s.
ben de pko hastasıyım, ayrıca prolaktin yüksekliği de var. normal yollardan hamile kaldım. bi oğlum var.kullandığım tek ilaç prolaktini düşüren bi ilaçtı. umudunuzu yitirmeyin.
şüphesizki veren allah.arkadaşlar bende pco hastasıyım adet olmaya başladığımdan beri adetlerim gecikir hatta ilaç içmezsem aylrca adet olmam.ben bu soğan kürünü uyguladım 3_5 gün gecikmelide olsa adet olmaya başladım.ilaç kullanmadan adet olmak bile benim için önemli bişey.
ben de pko hastasıyım, ayrıca prolaktin yüksekliği de var. normal yollardan hamile kaldım. bi oğlum var.kullandığım tek ilaç prolaktini düşüren bi ilaçtı. umudunuzu yitirmeyin.
Kızlar rejıme basladım ben bundan sonra haslanmıs gıdalar ve zeytınyagı kullanıcam 63 e dussem yeter bana