- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 26
- Konu Sahibi Sunshine597
Adet duzensiligi, yumurtlama sorunu hormon duzensizligi yasiyorsaniz kullanabilirsiniz.C life neler için kullanılabilir acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet duzensiligi, yumurtlama sorunu hormon duzensizligi yasiyorsaniz kullanabilirsiniz.C life neler için kullanılabilir acaba
Adet duzensiligi, yumurtlama sorunu hormon duzensizligi yasiyorsaniz kullanabilirsiniz.
Kullanip deyebilirsiniz herhangi bir yan etkisini gormedimProlaktin yüksekliği ve amh düşük dediler o da 1 in üstünde yani
2020 aralik ayinda bakildi ilk 4.41 di, prolactini de gecen ay baktirdim 5 ay once dogum yaptim.Sizin amh değerinize bakıldı mi kaçtı
4.41Amh kaccti yumurta rezerviniz
Rica ederim Allah en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsinAnladım teşekkür ederim
Merhaba eşinizin kullandığı işe yaradı mı Lokman hekim sayfası Googleden mi Instagram hesabından mi. Baktım bulamadım benMaalesef erken doğum yaparak kaybettim bebeğimi tekrar nasip olur insallah, instagramda c life sayfasindan alabilirsiniz eşiniz içinde aly yaşam lokman hekim sayfasi var ordan alabilirsiniz benim eşimde kullanmişti.
Merhaba evet degerlerini yukseltti instagram hesabinda aly yasam lokman hekim sayfasini aratınMerhaba eşinizin kullandığı işe yaradı mı Lokman hekim sayfası Googleden mi Instagram hesabından mi. Baktım bulamadım ben
Bebeğiniz oldu mu merak ettim inşallah olmuşturMaşAllah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
durumunuz bize benzer
bizimde 2 yıldır olmuyor
hamilelerin duası kabul olur bizede dua edin olur mu ❤
Allah size sağlıkla büyutmeyi nasip etsin 20. haftada kaybettim c life kullanmaya devam ediyorum Rabbim nasip etsin insallah o duygulari tekrar yaşamayıMaşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Bende Clife sayesinde anne oldum Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Amiin inşallah Allah razı olsun inşallah sağlıkla size de nasip olur tekrardan dualarım sizleAllah size sağlıkla büyutmeyi nasip etsin 20. haftada kaybettim c life kullanmaya devam ediyorum Rabbim nasip etsin insallah o duygulari tekrar yaşamayı
Allah razı olsun insallah nasipte varsaAmiin inşallah Allah razı olsun inşallah sağlıkla size de nasip olur tekrardan dualarım sizle
Maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Bende Clife sayesinde anne oldum Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Kızlar hamile kalmaya çalışıyorum uzun süredir Clife araştırıyorum kullanmayı düşünüyorum aranızda kullananlar var mı ? Bilgi verebilir misiniz?
Serklaj ameliyatı olmuş muydunuz?Allah size sağlıkla büyutmeyi nasip etsin 20. haftada kaybettim c life kullanmaya devam ediyorum Rabbim nasip etsin insallah o duygulari tekra