- 30 Temmuz 2008
- 2.668
- 48
- 37
- Konu Sahibi winx perisi
kızlar aranızda folıc plus kullanan varmı hamıle kalmayı kolaylastırıyo dıyor bı topıcte 2.kutuma gececegım 4 gun sonra hamıle kalmayı kolaylastırıyomuuu gercektenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ıncıre baslamıstım bıraktımmm amaaaan bunlar bahane olacaksa oluyoor zaten ben artıkkk ole kurmus murmus yapmayacagım eskısı gbı relax olacagımmm napıyım yanı varsa vardır yoksa yoktur kasmıcam kendımı
canım, ben bide incir kürü deneyecem.
çünkü tadı herhalde daha iyidir. hemde yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyormuş ya o yüzden. sen bana ne zaman başlayacağımı ve nasıl yapacağımı yazar mısın?
kızlar aranızda folıc plus kullanan varmı hamıle kalmayı kolaylastırıyo dıyor bı topıcte 2.kutuma gececegım 4 gun sonra hamıle kalmayı kolaylastırıyomuuu gercektenn
canım oncelıkle kuru ıncır alıcaksın 1 kılodan 4 sefer yapabılıyosunnn 14 -15 tane kuru ıncırı 1lt suya atıp 15,20 dk kaynatıyosun 2 ye yada 3 e bolup oğunlerden evvel ılık olarak ıcıyosunn 21 gun uygulayayıp 7 gun ara verıyosunn tekrar 21 gun uygulayacaksınnnn ve sonlandırıyosunn dıledıgın zaman baslayabılırsın dıyor saracoglunun sss bolumunde ama burda bazı bayanlar adetlerının 2,gunu baslıyolarrr tadıda tatlı ac karna ıcıyosun canımmmm
şüphesizki veren allah.arkadaşlar bende pco hastasıyım adet olmaya başladığımdan beri adetlerim gecikir hatta ilaç içmezsem aylrca adet olmam.ben bu soğan kürünü uyguladım 3_5 gün gecikmelide olsa adet olmaya başladım.ilaç kullanmadan adet olmak bile benim için önemli bişey.