- 7 Eylül 2021
- 23
- 4
- 34
- Konu Sahibi Sunshine597
Arkadaşlar bende kist var bide yumurtalıkların az clife kullansam duzelirmi bide kullansam adetin kaçıncı günü baslamam gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin ilk günü başlayabilirsiniz kistlerin boyutuna gore tamamen yok eder mi bilmiyorum ama küçüluyormuş Allah şifa versin insallah en kisa zamanda faydasini goruru hayirli evlat sahibi olursunuzArkadaşlar bende kist var bide yumurtalıkların az clife kullansam duzelirmi bide kullansam adetin kaçıncı günü baslamam gerek
Çok teşekkur ederim ne kadar benzer çok sevindim sizin adiniza Rabbim sağlikla kucağımiza almayi nasip etsin hayirli evlat olsunlar dileyen isteyen hasret ceken herkese nasip olsun bir kadının yaşayabileceği en güzel duygu❤Merhaba çok sevındım adınıza. Yaşadıklarımız aynı neredeyse benım esımdede varıkosel ve morfoloji bozukluğu cıkmıstı benım hıcbırseyim yoktu ama sperm sayısı yüksekti 2 ay sonra amelıyat denılmıstı. Ve o sıra caksır su, kırklilit otu, yaban mersini, fındık, pekmez gibi seyler vermeye basladım kendimde c life kullandım. Ve daha amelıyat olmadan 1 yılın sonunda o 2 ay içerisinde Allahın mucizesiyle doğal yolla hamile kaldım. Şuan 5 aylığız rabbim inşallah sağlıklı dünyaya getirmemizi nasip etsin. Aynılarını yasamıs bırı olaraktan cok mutlu oldum sızın ıcın
Merhaba Öncelikle rabbşm sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin akıntınız yumurtlama günü yoğun muydu yoksa adete yakın mı yoğunlaştı acaba?Merhaba hanımlar 4 yıllık evliyim ilk 1 sene bebek dusuncem yoktu sonra istemeye başladim korunmadim cok düşmedim ama olmadi 2. senenin sonunda artik bir sorun oldugunu esime doktora gidelim dedim biraz bekleyelim olur dusuncesi vardi eşimde çesitli kürler denedim sogan suyu incir kürü vb. yine olmadi ısrarlarim sonucu doktora gittik hormonlarimda sıkıntı yoktu rahim de temizdi esimde 1. derece varikosel cikti doktor ameliyati gerekli gormedi ilerlerse olabilecegini soyledi sperm degerleri hafif dusuktu morfoloji 1 doktor vitamin verdi yine bekledik bu surede keci boynuzu icti çaksir suyu biraz degerler yukseldi morfoloji degismedi tek basina sorun olmadigi soylendi yine olmadi artik bir tedaviye baslamamiz gerekiyordu doktor asilama onerdi esim sıcak bakmadi catlatma ignesine basladik ilk denemem olumsuz 2. 3. derken bana kalan stres ve hayal kirikligiydi bu arada progestan degerlerim 0.1 0.2 iken catlatma ignesini vurundum yani yumurtlama olmamisken ultrasonda yumurtda gozukuyor ama cok kucuk mm iken doktor vurabilirsin demisti ben yurt disinda yasiyorum Turkiye' de ki gbi doktorlar ilgili degil maalesef.Bir daha denemek istemedim instagramda c life gordum ilk basta almaya cesaret edemedim yorumlar paylasimlar almaya tesvik etti 3 ay duzenli kullandim yumurtladigimi onceden hic anlamazdim akintiya dikkat etmezdim artik hissetmeye basladim 3. ayin sonunda hamile kaldim tam sevincini yasayamadan 7+3 de kalbinin durmasiyla kaybettim hic duymamistim subat ayinda oldu tevekkul ettim yeniden olacagina inancim artti zaten saglikli olsaydi nasibi olsaydi beni birakmazdi Allah nasip edecekti tekrar macuna devam ettim ve şuan hamileyim cok sukur keseyi gorduk bebisi bugun gorecegiz insallah Rabbim kalp atisini duymayi sag saglim kucagima almayi nasip etsin korkum var ama bir sey olacaksada ben engel olamam nasipte ne varsa onu yasariz elimden gelen dua etmek uzun oldu kusura bakmayin Allah bu yolda olan herkesin yardimcisi olsun dileyen isteyen herkese nasip etsin yorucu yipratici agir bir surec insanlarin stres yapma yasin genc demeleri yureginizi ferahlatmiyor cunku o aciyi o imtihani yaşayan sizsiniz hic beklemediginiz anda Allah hayirli evlatlar nasip etsin bu gebeligimi cok erken ogrendim adete 4 gun 2 gun kala testler yapmaya basladim sonucnegatifti ama yogun akintidan suphelendim 3 gun gecikme sonucu ruyamda bebegimi emziriyordum ertesi gunu test yaptim hafif cizgi ile ogrendim insallah saglikla ilerler Allah hepimizin yardimcisi olsun❤
Teşekkur ederim Allah razi olsun yumurtlama gunlerinde normal akinti oluyordu gebelikte adet zamani çok daha yoğun ve rengi beyaza yakindiMerhaba Öncelikle rabbşm sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin akıntınız yumurtlama günü yoğun muydu yoksa adete yakın mı yoğunlaştı acaba?
Teşekkur ederim Allah sizlerede nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar probleminiz yoksa insallah en kisa zamanda bu duyguyu yaşarsınızMaşAllah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
durumunuz bize benzer
bizimde 2 yıldır olmuyor
hamilelerin duası kabul olur bizede dua edin olur mu ❤
Allah razı olsun size de şifa olsun insallah kasıklarinizda olan ağrı yumurtanin gelişmesinden kaynaklaniyor benim de oyle oluyordu güzel haberlerinizi bekliyorum Rabbim hayirli sağliklı evlatlar nasip etsin size ve dileyen isteyen herkese❤Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi Bende kullanmaya başladım adetimin 2.günü geldi hemen başladım bugün 4.gün kullanmam da arada kasıklarımda ağrılar oluyor dün akşam özellikle sanki biri elimle tutmuş kaşıklarımı aşağı çekiyordu ama ben şifa olacağına inanıyorum öylede kullanıyorum macunu darısı tüm biz isteyenlere
Amin inşallah sizde hamilesiniz bol bol dualarınızda bize de yer verin lütfen Çok şükür o ağrıdan sonra bir daha olmadı kasık ağrım hiç bir sıkıntı yok devam ediyorum bakalım merakla bekliyoruzAllah razı olsun size de şifa olsun insallah kasıklarinizda olan ağrı yumurtanin gelişmesinden kaynaklaniyor benim de oyle oluyordu güzel haberlerinizi bekliyorum Rabbim hayirli sağliklı evlatlar nasip etsin size ve dileyen isteyen herkese❤
Bol bol dua edeceğimhayirli haberlernizi en kisa zamanda aliriz insallahAmin inşallah sizde hamilesiniz bol bol dualarınızda bize de yer verin lütfen Çok şükür o ağrıdan sonra bir daha olmadı kasık ağrım hiç bir sıkıntı yok devam ediyorum bakalım merakla bekliyoruz
Allah razı olsun canım Amin inşallah bakalım 26 Eylül diğer adetim olumlu olumsuz yazacağım burdan şifa olsunBol bol dua edeceğimhayirli haberlernizi en kisa zamanda aliriz insallah
Maalesef erken doğum yaparak kaybettim bebeğimi tekrar nasip olur insallah, instagramda c life sayfasindan alabilirsiniz eşiniz içinde aly yaşam lokman hekim sayfasi var ordan alabilirsiniz benim eşimde kullanmişti.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, macun ile bilgi alabilir miyim? nerden temin edilir içeriği ne olmalıdır? Eşimde sperm düşüklüğü var onun için soruyorum
Konuyu en başından okuyarak ilerledim bu yorumunuzla yıkıldım resmen Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlereMaalesef erken doğum yaparak kaybettim bebeğimi tekrar nasip olur insallah, instagramda c life sayfasindan alabilirsiniz eşiniz içinde aly yaşam lokman hekim sayfasi var ordan alabilirsiniz benim eşimde kullanmişti.
Amin Allah razi olsun Her sey Allahtan imtihanimiz boyleymiş Rabbim daha hayirlilarini nasip etsin hepimizeKonuyu en başından okuyarak ilerledim bu yorumunuzla yıkıldım resmen Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere
Merhaba hanımlar 4 yıllık evliyim ilk 1 sene bebek dusuncem yoktu sonra istemeye başladim korunmadim cok düşmedim ama olmadi 2. senenin sonunda artik bir sorun oldugunu esime doktora gidelim dedim biraz bekleyelim olur dusuncesi vardi eşimde çesitli kürler denedim sogan suyu incir kürü vb. yine olmadi ısrarlarim sonucu doktora gittik hormonlarimda sıkıntı yoktu rahim de temizdi esimde 1. derece varikosel cikti doktor ameliyati gerekli gormedi ilerlerse olabilecegini soyledi sperm degerleri hafif dusuktu morfoloji 1 doktor vitamin verdi yine bekledik bu surede keci boynuzu icti çaksir suyu biraz degerler yukseldi morfoloji degismedi tek basina sorun olmadigi soylendi yine olmadi artik bir tedaviye baslamamiz gerekiyordu doktor asilama onerdi esim sıcak bakmadi catlatma ignesine basladik ilk denemem olumsuz 2. 3. derken bana kalan stres ve hayal kirikligiydi bu arada progestan degerlerim 0.1 0.2 iken catlatma ignesini vurundum yani yumurtlama olmamisken ultrasonda yumurtda gozukuyor ama cok kucuk mm iken doktor vurabilirsin demisti ben yurt disinda yasiyorum Turkiye' de ki gbi doktorlar ilgili degil maalesef.Bir daha denemek istemedim instagramda c life gordum ilk basta almaya cesaret edemedim yorumlar paylasimlar almaya tesvik etti 3 ay duzenli kullandim yumurtladigimi onceden hic anlamazdim akintiya dikkat etmezdim artik hissetmeye basladim 3. ayin sonunda hamile kaldim tam sevincini yasayamadan 7+3 de kalbinin durmasiyla kaybettim hic duymamistim subat ayinda oldu tevekkul ettim yeniden olacagina inancim artti zaten saglikli olsaydi nasibi olsaydi beni birakmazdi Allah nasip edecekti tekrar macuna devam ettim ve şuan hamileyim cok sukur keseyi gorduk bebisi bugun gorecegiz insallah Rabbim kalp atisini duymayi sag saglim kucagima almayi nasip etsin korkum var ama bir sey olacaksada ben engel olamam nasipte ne varsa onu yasariz elimden gelen dua etmek uzun oldu kusura bakmayin Allah bu yolda olan herkesin yardimcisi olsun dileyen isteyen herkese nasip etsin yorucu yipratici agir bir surec insanlarin stres yapma yasin genc demeleri yureginizi ferahlatmiyor cunku o aciyi o imtihani yaşayan sizsiniz hic beklemediginiz anda Allah hayirli evlatlar nasip etsin bu gebeligimi cok erken ogrendim adete 4 gun 2 gun kala testler yapmaya basladim sonucnegatifti ama yogun akintidan suphelendim 3 gun gecikme sonucu ruyamda bebegimi emziriyordum ertesi gunu test yaptim hafif cizgi ile ogrendim insallah saglikla ilerler Allah hepimizin yardimcisi olsun❤
Merhaba hanımlar 4 yıllık evliyim ilk 1 sene bebek dusuncem yoktu sonra istemeye başladim korunmadim cok düşmedim ama olmadi 2. senenin sonunda artik bir sorun oldugunu esime doktora gidelim dedim biraz bekleyelim olur dusuncesi vardi eşimde çesitli kürler denedim sogan suyu incir kürü vb. yine olmadi ısrarlarim sonucu doktora gittik hormonlarimda sıkıntı yoktu rahim de temizdi esimde 1. derece varikosel cikti doktor ameliyati gerekli gormedi ilerlerse olabilecegini soyledi sperm degerleri hafif dusuktu morfoloji 1 doktor vitamin verdi yine bekledik bu surede keci boynuzu icti çaksir suyu biraz degerler yukseldi morfoloji degismedi tek basina sorun olmadigi soylendi yine olmadi artik bir tedaviye baslamamiz gerekiyordu doktor asilama onerdi esim sıcak bakmadi catlatma ignesine basladik ilk denemem olumsuz 2. 3. derken bana kalan stres ve hayal kirikligiydi bu arada progestan degerlerim 0.1 0.2 iken catlatma ignesini vurundum yani yumurtlama olmamisken ultrasonda yumurtda gozukuyor ama cok kucuk mm iken doktor vurabilirsin demisti ben yurt disinda yasiyorum Turkiye' de ki gbi doktorlar ilgili degil maalesef.Bir daha denemek istemedim instagramda c life gordum ilk basta almaya cesaret edemedim yorumlar paylasimlar almaya tesvik etti 3 ay duzenli kullandim yumurtladigimi onceden hic anlamazdim akintiya dikkat etmezdim artik hissetmeye basladim 3. ayin sonunda hamile kaldim tam sevincini yasayamadan 7+3 de kalbinin durmasiyla kaybettim hic duymamistim subat ayinda oldu tevekkul ettim yeniden olacagina inancim artti zaten saglikli olsaydi nasibi olsaydi beni birakmazdi Allah nasip edecekti tekrar macuna devam ettim ve şuan hamileyim cok sukur keseyi gorduk bebisi bugun gorecegiz insallah Rabbim kalp atisini duymayi sag saglim kucagima almayi nasip etsin korkum var ama bir sey olacaksada ben engel olamam nasipte ne varsa onu yasariz elimden gelen dua etmek uzun oldu kusura bakmayin Allah bu yolda olan herkesin yardimcisi olsun dileyen isteyen herkese nasip etsin yorucu yipratici agir bir surec insanlarin stres yapma yasin genc demeleri yureginizi ferahlatmiyor cunku o aciyi o imtihani yaşayan sizsiniz hic beklemediginiz anda Allah hayirli evlatlar nasip etsin bu gebeligimi cok erken ogrendim adete 4 gun 2 gun kala testler yapmaya basladim sonucnegatifti ama yogun akintidan suphelendim 3 gun gecikme sonucu ruyamda bebegimi emziriyordum ertesi gunu test yaptim hafif cizgi ile ogrendim insallah saglikla ilerler Allah hepimizin yardimcisi olsun❤