• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paypal hesaplarımızla lösev'e bağış kampanyası

Bir losev gönüllüsü olarak bu duyarlılığınızdan ötürü tebrik ederim.. :) bağış dışında gönüllü olmak içinde teşvikte bulunursanız sevinirim..herzaman ihtiyaç var.. Kazen Kazen

Bi değişiklik olmadi yardimci olabilir misiniz özeldende yazdim makbuzu yolladim. Kazen Kazen

LÖSEV'den PayPal açıklaması

BDDK lisans alamayan PayPal Türkiye’nin operasyonlarını durduracağını açıklamasının PayPal kullanıcıları, LÖSEV ve ALİKEV’e bağışta bulundu.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan (BDDK) lisans alamayan PayPal Türkiye’nin operasyonlarını durduracağını açıklamasının PayPal kullanıcıları, LÖSEV veALİKEV’e bağışta bulundu.

6 Haziran’da Türkiye’den çıkacak PayPal kullanıcıları, 15 TL, 10 dolar veya 10 Euroaltındaki paralarını çekemeyecek. Bunun üzerine sosyal medyada kalacak küsuratlar için kampanyalar düzenlenmeye başladı. Kampanyalarda para çekme limitinin altında kalan meblağların PayPal hesabı olan sosyal sorumluluk kurumlarına transfer ediliyor. En çok dikkat çeken bağışlar Lösev Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ve Ali İsmail Korkmaz Vakfı'na (ALİKEV) oldu.

LÖSEV açıklamasında “Paypal bağışlarınızla cesaretlendik hastanemize bu cihazı kazandırmaya karar verdik” denildi. Paylaşılan fotoğrafta ameliyat cihazının ücreti ve toplanan bağış da yer aldı.

İşte o açıklama:

13339433_10153428955036566_3255575793448511341_n.jpg

Birşey soracaktim.bu pro üyeler mesajlar arasındaki sureyi beklemeden yazabilir deniliyor ama ben onu yapamıyorum

Back