Rica ederim iyi günlerde kullanalım siz pro olmuşsunuz bile ben henüz olamadım :)Ücretsiz paypal üyelik açıp kredi kartını tanımlamam yetti, verdiği bilgilerden dolayıokeanoss00 'a teşekkürler Makbuz numarasını size özelden yazıyorum.
Bana böyle bir fırsat sunduğunuz için ayrıca teşekkür ederim.
Yalnız Paypal 6Haziran itibari ile Türkiye'yle ilişiğinin kesileceğini açıklamıştı.
Detaylı bilgim yok açıkçası içeriğini okumadım, bi sorun teşkil eder mi bilmiyorumKazen
Kapıda ödeme seçeneğiniz olsa çoktan alacağımda
Şimdi bu işlem gerçekleştiğine göre paypal üyeliğimizi iptal edebilir miyiz Kazen bey?Bir de ödeme yapınca bana makbuz numarası değil de ödeme yaptığınız isim veya e-posta adresini verirseniz daha kolay bulabilirim ödemeyi.
Bende sonradan farkettim 5 Hazirana kadar olduğunuZaten bu kampanya bu sebeple başladı... Bizde hesabımızı kapatacağız kapatmadan böyle bir çalışma yapalım dedik.
Şimdi bu işlem gerçekleştiğine göre paypal üyeliğimizi iptal edebilir miyiz Kazen bey?
pro üyeyim,paypal da kullanmıyorum,hesap oluşturmakta da sıkıntı yaşadım ama kampanyaya sms yoluyla ya da diğer yollarla katılmak isterim.bunun yolu nedir?
Rica etsem 444 77 01 bu numarayı arayıp destek alabilir misiniz ?
Rica etsem 444 77 01 bu numarayı arayıp destek alabilir misiniz ?
pro üyeyim,paypal da kullanmıyorum,hesap oluşturmakta da sıkıntı yaşadım ama kampanyaya sms yoluyla ya da diğer yollarla katılmak isterim.bunun yolu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?