Estağfurullah, ben de kurcalayarak anladım nasıl olduğunu.Pro olunuyor mu peki. Üye olmadan ne demek ay bugün çok cahalım
Ödeme yapanlar lütfen bana bilgi versin ki atlama yapmayalım ...
Pro üye tekrar pro kart ödemesi yapamaz diye bir kural yok bilginize....
Ödemeyi yaptım işlem numarasını size özelden gönderdim. Böyle bir iyiliğe bizi de vesile kıldığınız için çok teşekkürler :)Ödeme yapanlar lütfen bana bilgi versin ki atlama yapmayalım ...
oluyor ben aldım yazmış ya arkadaş hem paypal ile bankamatik kartıyla da ödeme yapılırOlaya bir açıklık gelebilir mi acaba. Benim de kredi kartım yok normal bankamatik kartıyla oluyor mu olmuyor mu? Bazı arkadaşlar oluyor bazıları olmuyor demiş gibi geldi.
Ben ücretsiz paypal üyelik açıp kredi kartımla satın aldım yarım saat önce.Paypal şifrem varmış onunla devam ettim yazmış ama seçenek sunduğuna göre alınabilir diye düşündüm demiş arkadaş. Almak isteyenler alamamış o yüzden merak ettim çünkü ben de almak istiyorum.
Kredi kartım yok işte sorun orda.Ben ücretsiz paypal üyelik açıp kredi kartımla satın aldım yarım saat önce.
Banka kartınızla paypala üye olmayı bir deneyin isterseniz. Üyelik ücretsiz zaten.Kredi kartım yok işte sorun orda.
Evet bi deniyim bakalım olacak mı. :)Banka kartınızla paypala üye olmayı bir deneyin isterseniz. Üyelik ücretsiz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?