Kazen bey, benim paypalım yok, verdiğiniz link üzerinden pro kart almak istiyorum ama :
''PayPal hesabım yok, bir hesap oluşturmak istiyorum
Ücretsiz bir hesap açmak ve ödeme işlemimi PayPal avantajlarıyla tamamlamak istiyorum ''
diye bir şey çıkıyor, normal kredi kartımızla pro kart alabiliyormuyuz?
Kazen bey, benim paypalım yok, verdiğiniz link üzerinden pro kart almak istiyorum ama :
''PayPal hesabım yok, bir hesap oluşturmak istiyorum
Ücretsiz bir hesap açmak ve ödeme işlemimi PayPal avantajlarıyla tamamlamak istiyorum ''
diye bir şey çıkıyor, normal kredi kartımızla pro kart alabiliyormuyuz?
Kazen belki geç döner diye yanıtlayayım dedim
Yıllar önce açtığım bir PayPal hesabı vardı ama içinde para yoktu sadece bağlı bir kredi kartı vardı oradan ödeme yapıyordum.
Şimdi üyelik satın almak için hesabı kurcaladım, şifresini güvenlik sorularını filan unutmuşum. Uğraşmak istemedim ve yeni bir hesap açtım bir dakikada. Oraya kredi kartımı tanımladım ve ödemeyi yaptım. Ödeme Kadınlar Kulübüne yapıldığı için bağışın yerine ulaştığını düşünüyorum.
Banka hesabı gibi düşünmeyin sadece kredi kartı tanımlayarak da aynı işlemi yapabilirsiniz.
Kazen belki geç döner diye yanıtlayayım dedim
Yıllar önce açtığım bir PayPal hesabı vardı ama içinde para yoktu sadece bağlı bir kredi kartı vardı oradan ödeme yapıyordum.
Şimdi üyelik satın almak için hesabı kurcaladım, şifresini güvenlik sorularını filan unutmuşum. Uğraşmak istemedim ve yeni bir hesap açtım bir dakikada. Oraya kredi kartımı tanımladım ve ödemeyi yaptım. Ödeme Kadınlar Kulübüne yapıldığı için bağışın yerine ulaştığını düşünüyorum.
Banka hesabı gibi düşünmeyin sadece kredi kartı tanımlayarak da aynı işlemi yapabilirsiniz.
Açıkçası pro kart almayı o kadar önemsemiyordum, yani bir eksiklik değildi, ama böyle duyarlı ve iyi niyetli kampanya için alacağım..sorunuzun cevabı ;
teşekkürler
Ben yaptım Kazen bey..Ödeme yapanlar lütfen bana bilgi versin ki atlama yapmayalım ...
Buna da ben yazayımKredi kartı şart mı banka kartı olsa olmuyor mu bu proluk
Buna da ben yazayımBen de banka kartı ile paypal üzerinden ödeme yaptım az önce. Paypal'a üye olmadan da sadece kart bilgisiyle de ödeme yapılabiliyor sanırım anladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?