Tanıyamadın mı eltini kaç senedirNohut sevilmez mi ben çok kullanırım:)
Evet nevoşum hadi lütfen bir an önce yapBen aslında ilk mesaj hazırlığı yapsam iyi olacak:)
Bu hafta pc hiç elime geçmedi düzenlemedim:)
Dizip bakayım:)
Alışır ne diyelim:)Ay napıyim. Bunları yaparsan ben dışardan yerim sen yaptıklarını yersin diyor. Bu sefer benim canım dışardan yemek istiyor. tehdit gibi tehdit
Pilavda,çorbada hiç mi sevmiyorsun:)Tanıyamadın mı eltini kaç senedir
Sevmiyorum
Tamam canim turp gibi dilimleyim bideSoyup, dilimle ve sadece limon sıkıp yemeyi dene
Tuz ve yağ koyma
Bence dene canım en azından çocuklar için:)Iste ben ilk yedigim seyleri beğenmediysem güzel olmadigindan yemem bidahada agzima sokmadim
Mecburi yerim, ama offf nohut olsada yesem dememPilavda,çorbada hiç mi sevmiyorsun:)
Tamam canim pirasa pisiririm ama yemem bamyayi denerim bakalimBence dene canım en azından çocuklar için:)
Bak eşim yememiş annesi yapmıyor.Bilmediği için sevmiyorum diyor:)
Yani çocukların alışması lazım:)
Ben kütür kütür yemeyi seviyorum kök sebzeleri, ama belki denesem sevebilirimTarator deyince canım yoğurtlu turp çektiYer misiniz turpu rendeleyip yoğurtlayarak, üzerine tereyağlı kırmızı toz biberle?
Sen yemezsen kimse yemez:)Tamam canim pirasa pisiririm ama yemem bamyayi denerim bakalim
Onu hiç yemedim :)Tarator deyince canım yoğurtlu turp çektiYer misiniz turpu rendeleyip yoğurtlayarak, üzerine tereyağlı kırmızı toz biberle?
Muhtemelen kereviz salatası gibi oluyorOnu hiç yemedim :)
Ben kütür kütür yemeyi seviyorum kök sebzeleri, ama belki denesem sevebilirim
O kadar güzel kiOnu hiç yemedim :)
Evet, kereviz salatası gibiymişO kadar güzel kiturpu normal rendeleyip suyunu azcık sıkın. üzerine isterseniz normal isterseniz süzülmüş yoğurt koyup karıştırın. Üzerine de yağlı toz biber gezdirin. Çok fresh
Yok. Ceviz tadını bozuyor. Ben annemden alışmışım klasik tadınaEvet, kereviz salatası gibiymiş
Ceviz de ekle
Yok abla 17:59 da yenilendi12 de mi yenilenecek
Hayırdır kuzu noldukiyaÇok şükür canım, sol gözüm ile uğraşıyorum. Onun haricinde iyiyim
Muhtemelen sinüslerinden bir ağrı vuruyor sol gözümeYok abla 17:59 da yenilenditabi araya yemek Faslı girince yeni yazıyorum
Hayırdır kuzu noldukiya