Noldu oriş?Uyuyorum genelde cennam yaa
Yaaa felaket biseyy gözü çıkacak gibi olur insaninMuhtemelen sinüslerinden bir ağrı vuruyor sol gözüme
Korona olduysam dıye moralim bozuk iş arkadasım korona cıktı persembe günüNoldu oriş?
Diziyor şu andaİnciler ne zaman dizileceek bakmaya geldimm
Parol içtimYaaa felaket biseyy gözü çıkacak gibi olur insanin. Geçmiş olsun yasom hap falan ateaydin bı .
Hadı bakalım bunhafta nasıl profesyonellikler olacak heyecanlıyım acıkcasııDiziyor şu anda
Allah esirgesin canım, psikolojik de kötü hissediyor olabilirsinKorona olduysam dıye moralim bozuk iş arkadasım korona cıktı persembe günü
Çok şükür canım, iyiyim inşallahHadı bakalım bunhafta nasıl profesyonellikler olacak heyecanlıyım acıkcasıısen nasılsın yasim
Oda beni sinir etti yasim zaten benden aldıkları numune olmamıs pazartesı tekrar alcaklarmıs delirmemek eldemiAllah esirgesin canım, psikolojik de kötü hissediyor olabilirsin
Sonucun çıkmadı mı hala
Allah daha ıyı etsin çiçeğimÇok şükür canım, iyiyim inşallah
Geçirirse tabi benim genelde migrene 2 falan içerim o halde çok nadir geçer .Parol içtim
Genel olarak iyiyim aslında perimm şükür
Hayirdir canım,rahatsiz mısın?:/Uyuyorum genelde cennam yaa
Canım,hoşgeldinJennaaam
Hep iyi ol canım benimGenel olarak iyiyim aslında perimm şükürsen nasılsınn bu hafta katıldın mı yıne incileree
Geçirmedi ama azalttı biraz.Geçirirse tabi benim genelde migrene 2 falan içerim o halde çok nadir geçer .
İnşallah rahatlatır yasom başka bir bitkisel biseyler varsa falan bilindik bir araştır.