• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Ben yemekleri 1 günlük yaparım. Benim nalet yemez ertesi güne kalınca😒
Bulgur pilavını çay fincanını ölçü alıp yaptım, bitirdi 🤷🏻‍♀️
Gece acıkırsa 🤭
Ay çok şükür benimki öyle değil. 3 gün koysam 3 gün yer :dua: sıkıntım yemek ayırıyor. Bamya, yeşil mercimek, pırasa yemez. 🤦🏻‍♀️

Ay çok şükür benimki öyle değil. 3 gün koysam 3 gün yer :dua: sıkıntım yemek ayırıyor. Bamya, yeşil mercimek, pırasa yemez. 🤦🏻‍♀️
Benim kocamda barbunya ,bezelye çok bayılmıyor ama yer:)

Güzel oluyor canım çok pişirmiyorum.2-3 dk çeviriyorum.
Ben sadece turp havuc salatasinda yedim bide birinde tursusunu yedim ya o guzel yapmadi bana agir geldi cok almiyorum smoothie yapcam diye aldim dolapta duruyo az az rendeliyorum salataya 🤭

Ben sadece turp havuc salatasinda yedim bide birinde tursusunu yedim ya o guzel yapmadi bana agir geldi cok almiyorum smoothie yapcam diye aldim dolapta duruyo az az rendeliyorum salataya 🤭
İşte rendele havuç taratoru yaptığımız gibi pişir.Soğuyunca yoğurt ve sarımsak dök:)İstersen ceviz koy:)

Ben yeşil mercimeği ve pırasayı özledim çok :KK42: kendine kadar yap diyor. Zaten 1 kaşık yemek yiyorum, nasıl kendine kadar yapayım 🤷🏻‍♀️
Pırasa sevilmez mi ya:)
Bizde yemiyorum demek yasak ne yapsam herkes yemek zorunda:)

Yemez dediklerimi yiyor bu ara, Allah nazardan saklasın 🤭
Ama tatlısız asla durmaz. 2 gün yetecek kadar yaparım onu🤣🤣

Soyup, dilimle ve sadece limon sıkıp yemeyi dene 😍
Tuz ve yağ koyma 😍

Bamya pişirmek kolay değil aslında onu salyalandırmadan yapmak lazım belki öylesine denk gelmemişsindir:)
Iste ben ilk yedigim seyleri beğenmediysem güzel olmadigindan yemem bidahada agzima sokmadim🙊

Back