Fırın poşetinde tavuk ve bol sebzeli bulgur pilavı. Salata ve ayran eşliğindeSen ne yedin?
böyle olmaz ki ama
Sen ne yedin?
Kuru fasulye/pilav yeterYarına menü arıyorum
Sagol canim sanadaYe Gitsin afiyet olsun
Afiyet olsun hemsomAma diyette lahmacun yenirki tabak kadar yaptim
Yoğurtlu pancar salatası nasıl yapılıyor ki?Etli Bamya ve Yoğurtlu pancar salatası
Hayırdır
Ooo güzelmiş. Ben de yarın fırın tavuk düşünüyorumFırın poşetinde tavuk ve bol sebzeli bulgur pilavı. Salata ve ayran eşliğinde
Her pazartesi bi bakliyat Oluyor zatenKuru fasulye/pilav yeter
Sagol hemsomAfiyet olsun hemsom
Ayyy, fabrikada her Pazartesi kuru çeşitleri çıkardıYoğurtlu pancar salatası nasıl yapılıyor ki?
Ooo güzelmiş. Ben de yarın fırın tavuk düşünüyorum
Her pazartesi bi bakliyat Oluyor zatenHaftaya kolay başlamak adına
Bakliyat iyidirYoğurtlu pancar salatası nasıl yapılıyor ki?
Rendelenmiş kırmızı pancarı rendeleyip soteliyorum.Sonra üzerine sarımsaklı yoğurt.Bir nevi taratorYoğurtlu pancar salatası nasıl yapılıyor ki?
Sen de sağol hemsomSagol hemsom
Valla bende cok severim hele yesil mercimegi gunde 3 ögun yerimBakliyat iyidir
Ben de öyleyimAyyy, fabrikada her Pazartesi kuru çeşitleri çıkardı
Evden yemek taşırdım
Ben kütür kütür yemeyi de severimRendelenmiş kırmızı pancarı rendeleyip soteliyorum.Sonra üzerine sarımsaklı yoğurt.Bir nevi tarator
Pancarim var ama yapmiyorum bak ben oyleRendelenmiş kırmızı pancarı rendeleyip soteliyorum.Sonra üzerine sarımsaklı yoğurt.Bir nevi tarator
Rendelenmiş kırmızı pancarları bir daha rendelemek mi? Oooo çok çılgınRendelenmiş kırmızı pancarı rendeleyip soteliyorum.Sonra üzerine sarımsaklı yoğurt.Bir nevi tarator
Rendelenmiş kırmızı pancarları bir daha rendelemek mi? Oooo çok çılgın
Bende seviyorum canım:)Ben kütür kütür yemeyi de severim
Ya da dilimleyip, bol limon sıkıp yerim
Ben yemekleri 1 günlük yaparım. Benim nalet yemez ertesi güne kalıncaBen de öyleyimpazardan yapıyorum. Pazartesi işten gelince kafam rahat oluyor, yemek derdi olmuyor yapınca 2 günlük yapıyorum
Güzel oluyor canım çok pişirmiyorum.2-3 dk çeviriyorum.Pancarim var ama yapmiyorum bak ben oyle