Evet ben hep öyle yaparımRendelenmiş kırmızı pancarları bir daha rendelemek mi? Oooo çok çılgın
Ay çok şükür benimki öyle değil. 3 gün koysam 3 gün yerBen yemekleri 1 günlük yaparım. Benim nalet yemez ertesi güne kalınca
Bulgur pilavını çay fincanını ölçü alıp yaptım, bitirdi
Gece acıkırsa
Yeşil mercimeği bende severim. Ama nohutValla bende cok severim hele yesil mercimegi gunde 3 ögun yerim
Benim kocamda barbunya ,bezelye çok bayılmıyor ama yer:)Ay çok şükür benimki öyle değil. 3 gün koysam 3 gün yersıkıntım yemek ayırıyor. Bamya, yeşil mercimek, pırasa yemez.
Ben sadece turp havuc salatasinda yedim bide birinde tursusunu yedim ya o guzel yapmadi bana agir geldi cok almiyorum smoothie yapcam diye aldim dolapta duruyo az az rendeliyorum salatayaGüzel oluyor canım çok pişirmiyorum.2-3 dk çeviriyorum.
Denicem bi günEvet ben hep öyle yaparımRendelemeden haşlanıyor sonra rendeleniyor.Ondan karışık oldu
Nohut sevilmez mi ben çok kullanırım:)Yeşil mercimeği bende severim. Ama nohut
Ben yeşil mercimeği ve pırasayı özledim çokBenim kocamda barbunya ,bezelye çok bayılmıyor ama yer:)
İşte rendele havuç taratoru yaptığımız gibi pişir.Soğuyunca yoğurt ve sarımsak dök:)İstersen ceviz koy:)Ben sadece turp havuc salatasinda yedim bide birinde tursusunu yedim ya o guzel yapmadi bana agir geldi cok almiyorum smoothie yapcam diye aldim dolapta duruyo az az rendeliyorum salataya
Pırasa sevilmez mi ya:)Ben yeşil mercimeği ve pırasayı özledim çokkendine kadar yap diyor. Zaten 1 kaşık yemek yiyorum, nasıl kendine kadar yapayım
Bak aklimda yaparim ben degisik seyleriİşte rendele havuç taratoru yaptığımız gibi pişir.Soğuyunca yoğurt ve sarımsak dök:)İstersen ceviz koy:)
Pirasa bamyaPırasa sevilmez mi ya:)
Bizde yemiyorum demek yasak ne yapsam herkes yemek zorunda:)
Yemez dediklerimi yiyor bu ara, Allah nazardan saklasınAy çok şükür benimki öyle değil. 3 gün koysam 3 gün yersıkıntım yemek ayırıyor. Bamya, yeşil mercimek, pırasa yemez.
Yemeğe güzel eşlik ediyor:)Bak aklimda yaparim ben degisik seyleri
Bamya pişirmek kolay değil aslında onu salyalandırmadan yapmak lazım belki öylesine denk gelmemişsindir:)Pirasa bamya
Soyup, dilimle ve sadece limon sıkıp yemeyi deneBen sadece turp havuc salatasinda yedim bide birinde tursusunu yedim ya o guzel yapmadi bana agir geldi cok almiyorum smoothie yapcam diye aldim dolapta duruyo az az rendeliyorum salataya
Ay napıyim. Bunları yaparsan ben dışardan yerim sen yaptıklarını yersin diyor. Bu sefer benim canım dışardan yemek istiyor. tehdit gibi tehditPırasa sevilmez mi ya:)
Bizde yemiyorum demek yasak ne yapsam herkes yemek zorunda:)
Iste ben ilk yedigim seyleri beğenmediysem güzel olmadigindan yemem bidahada agzima sokmadimBamya pişirmek kolay değil aslında onu salyalandırmadan yapmak lazım belki öylesine denk gelmemişsindir:)