Aslında rahatsız değilim cennamda canım sıkkın iş yerınde sureklı yan yana oldugum bınarkadss korona cıktı bende bana bulastımı acaba dıye stresliyim azıcık pazartesı test olcam ınsallah yoktur bıseyHayirdir canım,rahatsiz mısın?:/
Hoşbuldum fıstığım nasılsınCanım,hoşgeldin
İnşallah kuzum benimGeçirmedi ama azalttı biraz.
inşallah geçer ağrı
Bakalım bılebılcekmıyım bunkez senı yşne pericimnHep iyi ol canım benim
Katıldım kuzu yine
Amin canım,insallah yoktur bir seyAslında rahatsız değilim cennamda canım sıkkın iş yerınde sureklı yan yana oldugum bınarkadss korona cıktı bende bana bulastımı acaba dıye stresliyim azıcık pazartesı test olcam ınsallah yoktur bısey
Iyiyim çok şükür kuzum,sağolasınHoşbuldum fıstığım nasılsın
İnşallah kuzum benim
Umarım cennaamAmin canım,insallah yoktur bir sey
İnşallah sende falan çıkmaz kuzum benim aynı evde yaşayan insanlarda bile kiminde çıkarken kiminde çıkmıyor aklina kötü bişey getirmeAslında rahatsız değilim cennamda canım sıkkın iş yerınde sureklı yan yana oldugum bınarkadss korona cıktı bende bana bulastımı acaba dıye stresliyim azıcık pazartesı test olcam ınsallah yoktur bısey
Yoktur yokturUmarım cennaam
Bunne yaa kerimcan ne yapmıs böyle
Kız çek su zibidiyi
Ay inşallah tek tesellim o pericim yaaİnşallah sende falan çıkmaz kuzum benim aynı evde yaşayan insanlarda bile kiminde çıkarken kiminde çıkmıyor aklina kötü bişey getirme
Sonu sürprizli sonuBunne yaa kerimcan ne yapmıs böyle
Bi şarkı soylemediği kalmıstı kerim amcanındaKız çek su zibidiyi
Çok geçKız çek su zibidiyi
Bu kez bende meraktayim bilecekmisinizBakalım bılebılcekmıyım bunkez senı yşne pericimnhayırlı olsun bakalımm
Allah seni etmeyeÇok geç
Bak bakA
a sonuna bakmamıstım bınbakayım