Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Ayyyy maşaallah
Benim kızlarda öyle yakın olur mu acaba
Ay abla senin demek ikizin var Allah yardımcın olsun annem çok zor büyütmüş anlatıp durur hep. Valla şöyle söyleyeyim sana annemin duaları kabul oldu bu şekilde dua edersen neden yakın olmasınlar Annem hep İnşallah ikizle evlenirsiniz derdi bizde yok ikiz olmasın ama akraba olur abi kardeş olur diyorduk çocuk aklıyla. Dua yerine gecmis resmen annem sürekli Allah sizi birbirinizden ayırmasın hep yan yana olun derdi

Yaaa ayşom hala şu su muhabbetı devam edıyormu yahuu

Bende hep öyle dua ediyorum
8 aya kadar beşiklerini bile ayırmadım,kıyamadım.2 beşik olmasına rağmen
Şimdi derdim üniversiteyi aynı yerde okusunlar
Çok şükür anneciğinin duaları kabul olmuş

Çok farklı canım kardeş gibi değil Kardeşten de öte Sanki tek insanmışsın gibi ikizin olmasa Sen yarım kalacakmissn gibi hissediyorsun çok degiskk ya
Yaa cok ıyı bı duygu degılmı ayrıca senın ıcın cok daha guzrl aynı zamanda eltın cekısmesız bı eltı daha ne olsun

Bende hep öyle dua ediyorum
8 aya kadar beşiklerini bile ayırmadım,kıyamadım.2 beşik olmasına rağmen
Şimdi derdim üniversiteyi aynı yerde okusunlar
Çok şükür anneciğinin duaları kabul olmuş
Çok şükür İnşallah senin de istediğin her şey gönlünce olur abla biz de ilkokulda ayrılmadık ama lisede ayrılmıştık nasiplerinde ne varsa o olsun

Aynı Biz ablacığım biz de çok kavga ederdik ama ayrılamazdık da
Seneye için bölüm seçtiler.Biri sayısal diğeri eşit ağırlık seçti.Sayısal seçen delirdi.
Sonra eşit ağırlık seçen tekrar sayısala döndü.Neredeyse halay çekecek
Ama kavgada ediyorlar.
Aynı şeyleri beğeniyorlar.
İki zıt birey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…