İnsallah gönlüne göre olur canimBende hep öyle dua ediyorum
8 aya kadar beşiklerini bile ayırmadım,kıyamadım.2 beşik olmasına rağmen
Şimdi derdim üniversiteyi aynı yerde okusunlar
Çok şükür anneciğinin duaları kabul olmuş
Lisede yine ayrılmadılar canımÇok şükür İnşallah senin de istediğin her şey gönlünce olur ablabiz de ilkokulda ayrılmadık ama lisede ayrılmıştık nasiplerinde ne varsa o olsun
Amin inşaallah canım çok sağolİnsallah gönlüne göre olur canim
Ooo işiniz cok kolay allah mutlulugunuzu daim etsin canım benimmEvet kaynanaya bir şey söylenecekse 2 kişi birden yürüyoruz
Bu emojiyi cok sevıyorum
Cancağzım, görüşmeyeli nasılsın
Biz de öyleyiz Mesela ben hep Siyahımdır Kız kardeşim beyaz ben çok sporcuyumdur kız kardeşim klasik tamamen birbirimize zıt karakterlerdeyizSeneye için bölüm seçtiler.Biri sayısal diğeri eşit ağırlık seçti.Sayısal seçen delirdi.
Sonra eşit ağırlık seçen tekrar sayısala döndü.Neredeyse halay çekecek
Ama kavgada ediyorlar.
Aynı şeyleri beğeniyorlar.
İki zıt birey
Ya cok tesekkur ederimProluğun hayırlı olsun
Amiiin hepimizinkini insallahOoo işiniz cok kolay allah mutlulugunuzu daim etsin canım benimm
İkiside bakımlı ama biri çok kokoşBiz de öyleyiz Mesela ben hep Siyahımdır Kız kardeşim beyaz ben çok sporcuyumdur kız kardeşim klasik tamamen birbirimize zıt karakterlerdeyiz
Sen de sağol aşkomAmin inşaallah canım çok sağol
En güzeli, hayırlı yere gitmiş ayrıcaYa cok tesekkur ederimkendi isimi kendim gördum
Insallah❣Lisede yine ayrılmadılar canım
Hep böyle olur inşaallah
İyiyim cancagizim,sen nasılsın?Cancağzım, görüşmeyeli nasılsın
Hepsi boyle heralde ikizlerinİkiside bakımlı ama biri çok kokoşFönsüz dışarı çıkmaz Saçları çok dalgalı değil Çok dağınık görmüyor musunuz diyor
Evet o açıdan cok sevindimEn güzeli, hayırlı yere gitmiş ayrıca
Aynen öyle canım farklı oluyorlar.Hepsi boyle heralde ikizlerinbizdede ben cok bakim makyaj severm kardesm ilgilenmez pek gerci o iki cocukla vakit bulamiyo ayri mesele