- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Hosbuldum fülüzüm iyiyim bende adeta bomba netfikişkten dizi izliyordukta bölüm arası verdikIyiyim canim sen nasilsin hosgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum fülüzüm iyiyim bende adeta bomba netfikişkten dizi izliyordukta bölüm arası verdikIyiyim canim sen nasilsin hosgeldin
Sağ ol canım benim Sağ ol yok Ben hiçbir zaman O şanslı kişi olamadım eşimin hediyesi diyelimYasnaaz pro olmuşsun hayırlı olsun kırmızı yakısmıs bu aradaa bu haftanın sanslısı senmi oldun
Seninde mi ikizin varDeğilim tabii ki hiçbir zaman olmadım ama hamilelik devam etseydi Bir ay sonra 70'i de görürdüm
İkiz kardeşim iki kız doğurdu üst üste 70 kiloda kaldı Şimdi o da diyete başladı beraber yapıyoruz bir şeyler
Bende iyiyim canımm sagolÇok şükür iyiyiz Sen nasılsın
Heee iyi masallah hic tv kumandasi benim olmuyo aksamlari sabah muge okadarHosbuldum fülüzüm iyiyim bende adeta bomba netfikişkten dizi izliyordukta bölüm arası verdik
Eyvallah bacımSabır diliyorum canım,zor zor
En guzel hedıye hedıyenın ucretının gıttıgı kısım harıka bıkere hayırlı olsun kuzumSağ ol canım benim Sağ ol yok Ben hiçbir zaman O şanslı kişi olamadım eşimin hediyesi diyelim
Ahhsh emekli nalet yüzünden miiHeee iyi masallah hic tv kumandasi benim olmuyo aksamlari sabah muge okadar
Buradayız aşkomKimse yok
Eyvallah bacım
BenKimse yok
İyi bari askomBuradayız aşkom
Eveet Hatta eltim oluyor kendisi Eşimin abisi ile aynı binada oturuyoruz Ay bir tanıdık olursa hemen anlar benim kim olduğumuSeninde mi ikizin var
nasılsın canım?
Selaam nevoom iyiyim bendee kolaçan etmeye geldimmMerhaba canım iyidir sen nasılsın
Ayyyy maşaallahEveet Hatta eltim oluyor kendisi Eşimin abisi ile aynı binada oturuyoruz Ay bir tanıdık olursa hemen anlar benim kim olduğumu
Hımmmmm evet dizi izleyemiyorumAhhsh emekli nalet yüzünden mii
Sağ ol canım tabii ki Evet en güzeli o kısmıEn guzel hedıye hedıyenın ucretının gıttıgı kısım harıka bıkere hayırlı olsun kuzum
Yaaa ikiz olmak nasıl bır duydu cok sevıyorum ikiz olaylarını ben yaEveet Hatta eltim oluyor kendisi Eşimin abisi ile aynı binada oturuyoruz Ay bir tanıdık olursa hemen anlar benim kim olduğumu