• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Bende hep öyle dua ediyorum🤲🏼🤩🤭
8 aya kadar beşiklerini bile ayırmadım,kıyamadım.2 beşik olmasına rağmen🤩🤭
Şimdi derdim üniversiteyi aynı yerde okusunlar🤭
Çok şükür anneciğinin duaları kabul olmuş🤩🤲🏼
İnsallah gönlüne göre olur canim🥰

Çok şükür İnşallah senin de istediğin her şey gönlünce olur abla🥰 biz de ilkokulda ayrılmadık ama lisede ayrılmıştık nasiplerinde ne varsa o olsun
Lisede yine ayrılmadılar canım🤭
Hep böyle olur inşaallah 🤲🏼🤭🤩

Seneye için bölüm seçtiler.Biri sayısal diğeri eşit ağırlık seçti.Sayısal seçen delirdi.
Sonra eşit ağırlık seçen tekrar sayısala döndü.Neredeyse halay çekecek🤣
Ama kavgada ediyorlar.
Aynı şeyleri beğeniyorlar.
İki zıt birey🤭
Biz de öyleyiz Mesela ben hep Siyahımdır Kız kardeşim beyaz ben çok sporcuyumdur kız kardeşim klasik tamamen birbirimize zıt karakterlerdeyiz😊

Biz de öyleyiz Mesela ben hep Siyahımdır Kız kardeşim beyaz ben çok sporcuyumdur kız kardeşim klasik tamamen birbirimize zıt karakterlerdeyiz😊
İkiside bakımlı ama biri çok kokoş🤭Fönsüz dışarı çıkmaz🤣Saçları çok dalgalı değil🤭Çok dağınık görmüyor musunuz diyor🤣

İkiside bakımlı ama biri çok kokoş🤭Fönsüz dışarı çıkmaz🤣Saçları çok dalgalı değil🤭Çok dağınık görmüyor musunuz diyor🤣
Hepsi boyle heralde ikizlerin 😊 bizdede ben cok bakim makyaj severm kardesm ilgilenmez pek gerci o iki cocukla vakit bulamiyo ayri mesele🤭

Hepsi boyle heralde ikizlerin 😊 bizdede ben cok bakim makyaj severm kardesm ilgilenmez pek gerci o iki cocukla vakit bulamiyo ayri mesele🤭
Aynen öyle canım farklı oluyorlar.
Rabbim sanada nasip etsin inşaallah 🤩🌹💓

Back