Hosbuldum fülüzümIyiyim canim sen nasilsin hosgeldin
Sağ ol canım benim Sağ olYasnaaz pro olmuşsun hayırlı olsun kırmızı yakısmıs bu aradaabu haftanın sanslısı senmi oldun
Seninde mi ikizin varDeğilim tabii ki hiçbir zaman olmadım ama hamilelik devam etseydi Bir ay sonra 70'i de görürdüm
İkiz kardeşim iki kız doğurdu üst üste 70 kiloda kaldı Şimdi o da diyete başladı beraber yapıyoruz bir şeyler
Bende iyiyim canımm sagolÇok şükür iyiyiz Sen nasılsın
Heee iyi masallah hic tv kumandasi benim olmuyo aksamlari sabah muge okadarHosbuldum fülüzümiyiyim bende adeta bomba netfikişkten dizi izliyordukta bölüm arası verdik
Eyvallah bacımSabır diliyorum canım,zor zor
En guzel hedıye hedıyenın ucretının gıttıgı kısım harıka bıkere hayırlı olsun kuzumSağ ol canım benim Sağ olyok Ben hiçbir zaman O şanslı kişi olamadım eşimin hediyesi diyelim
Ahhsh emekli nalet yüzünden miiHeee iyi masallah hic tv kumandasi benim olmuyo aksamlari sabah muge okadar
Eyvallah bacım
BenKimse yok
İyi bari askomBuradayız aşkom
EveetSeninde mi ikizin var
Selaam nevoomMerhaba canım iyidir sen nasılsın
Ayyyy maşaallahEveetHatta eltim oluyor kendisi Eşimin abisi ile aynı binada oturuyoruz Ay bir tanıdık olursa hemen anlar benim kim olduğumu
Hımmmmm evet dizi izleyemiyorumAhhsh emekli nalet yüzünden mii
Sağ ol canım tabii ki Evet en güzeli o kısmıEn guzel hedıye hedıyenın ucretının gıttıgı kısım harıka bıkere hayırlı olsun kuzum
Yaaa ikiz olmak nasıl bır duydu cok sevıyorum ikiz olaylarını ben yaEveetHatta eltim oluyor kendisi Eşimin abisi ile aynı binada oturuyoruz Ay bir tanıdık olursa hemen anlar benim kim olduğumu