Bari gündüz yeseydinYedime pisman oldum
Teşekkür ederim toprağım.
Spor iyidir bosverDegdimi yaben sırf spora mecbur kalmiyim diye yemiyorm
Hayırlı olsun canımİyiyim abla sen nasılsın Sağ olyok Ben bugün oldum o işi Kendim hallettim
Kiz aksam saati yapinca oyle olduBari gündüz yeseydin
Iyi iyide bazen cok zor oluyo hic icimden gelmiyoSpor iyidir bosver
Afiyet olsun erimiş gitmişKiz aksam saati yapinca oyle oldu
Sagol ablaHayırlı olsun canımGüle güle kullan
Benimde gelmiyo ama birakincada alip basini gidiyo kilolarIyi iyide bazen cok zor oluyo hic icimden gelmiyo
Hiç sorma Evet ben de kendimi salmışım hamilelik hamileliğin sonunun kötü bitmesi derken yıllardır aynı kilodaydim tartıda 60'ı görünce diyete başladımBenimde gelmiyo ama birakincada alip basini gidiyo kilolar
Ayyy sendemi yiyip kilo almayanlardansin yoksaHiç sorma Evet ben de kendimi salmışım hamilelik hamileliğin sonunun kötü bitmesi derken yıllardır aynı kilodaydim tartıda 60'ı görünce diyete başladım
Öyle sanıyordum ama değilmişimAyyy sendemi yiyip kilo almayanlardansin yoksa
Ama yani 70 lerde degilsin isteÖyle sanıyordum ama değilmişim
Ya şöyle Ben yıllardır 57-58 gidip gelirdim Yemekle çok aram yoktur abur cubur seven hamur işi tatlı seven bir insanım hamilelik geçirdim o sürede 60 oldum ben de gebelikten dolayıdır diye düşündüm ama gebelik sonlanınca iştahta ki artış devam etti ve ben 60 kilo da kaldım mecburen diyete başladım
Iyiyim canim sen nasilsin hosgeldinNasılsınıız baaağyanlar
Değilim tabii ki hiçbir zaman olmadım ama hamilelik devam etseydi Bir ay sonra 70'i de görürdümAma yani 70 lerde degilsin iste
Yasnaaz pro olmuşsun hayırlı olsun kırmızı yakısmıs bu aradaaÖyle sanıyordum ama değilmişim
Ya şöyle Ben yıllardır 57-58 gidip gelirdim Yemekle çok aram yoktur abur cubur seven hamur işi tatlı seven bir insanım hamilelik geçirdim o sürede 60 oldum ben de gebelikten dolayıdır diye düşündüm ama gebelik sonlanınca iştahta ki artış devam etti ve ben 60 kilo da kaldım mecburen diyete başladım
Çok şükür iyiyiz Sen nasılsınNasılsınıız baaağyanlar