- 8 Nisan 2017
- 56.738
- 296.370
Ikiside olabiler
Aysoyu sevse sogan kokusunu severdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikiside olabiler
Aysoyu sevse sogan kokusunu severdi
İnşallah kuzumHaplardan canim iste bittimi artik belki rahat uyursun artik
Tamam sustumOnu uyuyamayanlarda var geçen en saat sabah 3.30'du 3 saat sonra uyandım dün ruh gibiydim zati
dün kocam yokken evin tüm kapıları açık kuru fasulye yaptım, bugün de aynı şekilde akıtma nihahahahahahahahaha
Dün nasıl uyudum varya anında gitmişim hemenİnşallah kuzum
Tamam sustum
dün kocam yokken evin tüm kapıları açık kuru fasulye yaptım, bugün de aynı şekilde akıtma nihahahahahahahahaha
Ne güzel yaaaaa. Ben dün akşamüstü uyudum. Muhtemelen o zaman uykuyu aldım, akşam da tırmaladım 2buçuğa kadar abla.Dün nasıl uyudum varya anında gitmişim hemen
Gündüz kestirdiysen gece uyuyamazsın tabi bazen bende yaparım nadir oda gece uyku tutmazNe güzel yaaaaa. Ben dün akşamüstü uyudum. Muhtemelen o zaman uykuyu aldım, akşam da tırmaladım 2buçuğa kadar abla.
Kokudan mı rahatsız oluyor:)İnşallah kuzum
Tamam sustum
rahatsız olmak yeterli bir tanım değil nevoşum. hastalık bence Ne zaman yemek yapsam, yumurta bile kırsam evdeki tüm kapıları sıkı sıkı kapatıyor. Yatak odasında ebeveyn banyosu var. Yatak odasının kapısını kapattığı yetmiyprmuş gibi onu bile kapatıyor Neymiş, ev kokuyormuş. Sanki b.K kokuyor ev. Yemek kokuyor işte ne güzel Mis gibiKokudan mı rahatsız oluyor:)
Hastalik canim o benimde oyle bitane tanidigimin kocasi oyleydi kadin kafayi yedi tost makinasi kahve makinasini folyolarla kaplamisti resmen koku siniyo diyerahatsız olmak yeterli bir tanım değil nevoşum. hastalık bence Ne zaman yemek yapsam, yumurta bile kırsam evdeki tüm kapıları sıkı sıkı kapatıyor. Yatak odasında ebeveyn banyosu var. Yatak odasının kapısını kapattığı yetmiyprmuş gibi onu bile kapatıyor Neymiş, ev kokuyormuş. Sanki b.K kokuyor ev. Yemek kokuyor işte ne güzel Mis gibi
Zamanla geçer merak etmerahatsız olmak yeterli bir tanım değil nevoşum. hastalık bence Ne zaman yemek yapsam, yumurta bile kırsam evdeki tüm kapıları sıkı sıkı kapatıyor. Yatak odasında ebeveyn banyosu var. Yatak odasının kapısını kapattığı yetmiyprmuş gibi onu bile kapatıyor Neymiş, ev kokuyormuş. Sanki b.K kokuyor ev. Yemek kokuyor işte ne güzel Mis gibi
folyo aşamasına ben geçtim Ocağı folyo ile kapladım. Artık sürekli Ocak silmek zorunda değilim. SüperHastalik canim o benimde oyle bitane tanidigimin kocasi oyleydi kadin kafayi yedi tost makinasi kahve makinasini folyolarla kaplamisti resmen koku siniyo diye
4 senedir geçmiyorZamanla geçer merak etme
Allahimyaaaa ev bu kirlencek silincek ozaman hicbir iş yapmayalımfolyo aşamasına ben geçtim Ocağı folyo ile kapladım. Artık sürekli Ocak silmek zorunda değilim. Süper
4 senedir geçmiyor
Ocak beni delirtyor bebito. Valla bıktım Ocak silmekten. Folyo çok iyi çözüm. Bence sen de deneAllahimyaaaa ev bu kirlencek silincek ozaman hicbir iş yapmayalım
Folyo kirlenmiyor mu?Ocak beni delirtyor bebito. Valla bıktım Ocak silmekten. Folyo çok iyi çözüm. Bence sen de dene
Üşengec ayşoOcak beni delirtyor bebito. Valla bıktım Ocak silmekten. Folyo çok iyi çözüm. Bence sen de dene
Cikartip atiyo tekrar takiyo heraldeFolyo kirlenmiyor mu?
Pis pasaklı diyorum sizeFolyo kirlenmiyor mu?
E haftada 1 filan atıyorum, yenisini takıyorum. MükemmelFolyo kirlenmiyor mu?
Günlük atmak silmekten daha zor değil mi?Cikartip atiyo tekrar takiyo heralde
Ocak koruyucu alsana o daha kullanışlı olur .Çok pahalı değil:)E haftada 1 filan atıyorum, yenisini takıyorum. Mükemmel
Günlük onunla oynanır mı nevo yaaaaGünlük atmak silmekten daha zor değil mi?