- 20 Mart 2008
- 140.510
- 210.383
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silmeye erinen, yıkamaya da üşenmez miAma bu yıkanıyor daha tasarruflu olur:)
Yemeklerimi ocağa koydum, mutfağı bir elden geçirdimNerde bu hanımlar acaba
Yağ çözücüler varya onlar pratik oluyor,2 fısfıs tamamdır:))Silmeye erinen, yıkamaya da üşenmez mi
Hamarat seni neler yapmışsın öyle,ıspanaklar 4 kere yıkandı demi safiye gibi yaptınYemeklerimi ocağa koydum, mutfağı bir elden geçirdim
Ispanak vardı, onları ayıklayıp, bir tur muslukta yıkadım tek tek, şimdi suya bastım.
evi süpürüp, sildim
Daha ilk tur ablam, ne 4 turu, 10 tur yıkarımYağ çözücüler varya onlar pratik oluyor,2 fısfıs tamamdır:))
Hamarat seni neler yapmışsın öyle,ıspanaklar 4 kere yıkandı demi safiye gibi yaptın
Canı çıktı ıspanakların şimdiDaha ilk tur ablam, ne 4 turu, 10 tur yıkarım
Anca toprak-kumdan arınır
AynenOcakta'da çizilmeler olmaz hiç değilse:))
Çok çamurlu amaCanı çıktı ıspanakların şimdi
Aynen öyleSilmeye erinen, yıkamaya da üşenmez mi
Az çamurlusunu almak lazım bazen denk elmiyor işte:))Çok çamurlu ama
Komşu ziyaretine gider gibiyiz demiHem diyonuz 4te konusun hemde burda geziyonuz anlamiyorum sizi
Hemen pişirmeyeceğim için yıkanmamış, kuru ıspanak aldım bilerek. O da çok çamurlu oluyor ablamAz çamurlusunu almak lazım bazen denk elmiyor işte:))
Komşu ziyaretine gider gibiyiz demi
Bazen kuru ıspanaklarda temiz oluyor,yada pişireceğin zaman al temiz olanlarından rahat edersin en azından.Hemen pişirmeyeceğim için yıkanmamış, kuru ıspanak aldım bilerek. O da çok çamurlu oluyor ablam
6 ve 19 a oyum fakat 19 u kim yaptiysa ayrica tebrik ediyorum muhtesem olmus
Akşam 8-9 gibi yapan kişiler açıklanacakFavorim 19 mükemmel bir yaratıcı düşünce yapanı tebrik ediyorum ♡
Akşam 8-9 gibi Nevreste nevoş açıklayacakBu sonuçlar ne zaman açıklanacak? Yasmi...pardon pastırmalıyı merak ediyorum.
Neden pastırmaBu sonuçlar ne zaman açıklanacak? Yasmi...pardon pastırmalıyı merak ediyorum.