- 20 Mart 2008
- 141.597
- 213.120
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silmeye erinen, yıkamaya da üşenmez miAma bu yıkanıyor daha tasarruflu olur:)
Yemeklerimi ocağa koydum, mutfağı bir elden geçirdimNerde bu hanımlar acaba![]()
Yağ çözücüler varya onlar pratik oluyor,2 fısfıs tamamdır:))Silmeye erinen, yıkamaya da üşenmez mi![]()
Hamarat seni neler yapmışsın öyle,ıspanaklar 4 kere yıkandı demi safiye gibi yaptınYemeklerimi ocağa koydum, mutfağı bir elden geçirdim
Ispanak vardı, onları ayıklayıp, bir tur muslukta yıkadım tek tek, şimdi suya bastım.
evi süpürüp, sildim![]()
Daha ilk tur ablam, ne 4 turu, 10 tur yıkarımYağ çözücüler varya onlar pratik oluyor,2 fısfıs tamamdır:))
Hamarat seni neler yapmışsın öyle,ıspanaklar 4 kere yıkandı demi safiye gibi yaptın![]()
![]()
Canı çıktı ıspanakların şimdiDaha ilk tur ablam, ne 4 turu, 10 tur yıkarım
Anca toprak-kumdan arınır![]()
AynenOcakta'da çizilmeler olmaz hiç değilse:))
Çok çamurlu amaCanı çıktı ıspanakların şimdi![]()
![]()
Aynen öyleSilmeye erinen, yıkamaya da üşenmez mi![]()
Az çamurlusunu almak lazım bazen denk elmiyor işte:))Çok çamurlu ama![]()
Komşu ziyaretine gider gibiyiz demiHem diyonuz 4te konusun hemde burda geziyonuz anlamiyorum sizi![]()
Hemen pişirmeyeceğim için yıkanmamış, kuru ıspanak aldım bilerek. O da çok çamurlu oluyor ablamAz çamurlusunu almak lazım bazen denk elmiyor işte:))
Komşu ziyaretine gider gibiyiz demi![]()
Bazen kuru ıspanaklarda temiz oluyor,yada pişireceğin zaman al temiz olanlarından rahat edersin en azından.Hemen pişirmeyeceğim için yıkanmamış, kuru ıspanak aldım bilerek. O da çok çamurlu oluyor ablam![]()
6 ve 19 a oyum fakat 19 u kim yaptiysa ayrica tebrik ediyorum muhtesem olmus![]()
Akşam 8-9 gibi yapan kişiler açıklanacakFavorim 19 mükemmel bir yaratıcı düşünce yapanı tebrik ediyorum ♡![]()
Akşam 8-9 gibiBu sonuçlar ne zaman açıklanacak? Yasmi...pardon pastırmalıyı merak ediyorum.![]()
Neden pastırmaBu sonuçlar ne zaman açıklanacak? Yasmi...pardon pastırmalıyı merak ediyorum.![]()