- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Oyuzden neymisss yine hohlucaz pardon yarışacazHahshss aynı ben az hohlamadik peris
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyuzden neymisss yine hohlucaz pardon yarışacazHahshss aynı ben az hohlamadik peris
kupa bizimdir bizim olacak perisOyuzden neymisss yine hohlucaz pardon yarışacaz
Evetttt kalk ayağa salmak yok kendinikupa bizimdir bizim olacak peris
Çok üzüldüm miniğim çok çok geçmiş olsun,ilaçların faydasını görürsün mutlaka.Çıkmış abla ben görmemişim raporu artık bende AS liyim malum ilaca başladık tedavi cvp verirse vücut boyle devam edilecek ama ilerisi Ne olur bilmiyorum
İnsallah Ablam inşallah çok sağolÇok üzüldüm miniğim çok çok geçmiş olsun,ilaçların faydasını görürsün mutlaka.
Geçecek buda inşallah miniğimİnsallah Ablam inşallah çok sağol
Gunaydin canimGünaydın 2.30’da yatıp 9’da kalkmak da ne bileyim, biraz şov bence
Gunaydin ablacimGünaydınlar güzellikler
Günaydınlar fülüzümGunaydin ablacim
Ne güzel uyumuşsun daha ne istiyonGünaydın 2.30’da yatıp 9’da kalkmak da ne bileyim, biraz şov bence
Kız abla o da uyku mu Şöyle bi 11’e kadar uyusaydım o iyiydi bakNe güzel uyumuşsun daha ne istiyon
Haplardan canim iste bittimi artik belki rahat uyursun artikKız abla o da uyku mu Şöyle bi 11’e kadar uyusaydım o iyiydi bak
Onu uyuyamayanlarda var geçen en saat sabah 3.30'du 3 saat sonra uyandım dün ruh gibiydim zatiKız abla o da uyku mu Şöyle bi 11’e kadar uyusaydım o iyiydi bak
Kalk kız soğan dogra biz mutluluğu böyle hatırlıyoruz
Kocasi sevmiyomus ayşonunKalk kız soğan dogra biz mutluluğu böyle hatırlıyoruz
Aysoyu mu soğanı miKocasi sevmiyomus ayşonun
Ikiside olabilerAysoyu mu soğanı mi