- 12 Aralık 2019
- 17.472
- 54.128
Aha öyle bi şey mi var?Ocak koruyucu alsana o daha kullanışlı olur .Çok pahalı değil:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aha öyle bi şey mi var?Ocak koruyucu alsana o daha kullanışlı olur .Çok pahalı değil:)
Ocak takıntım var sabah,akşam mutlaka silinmeliGünlük onunla oynanır mı nevo yaaaa
Zaten tezgahi siliyoruz 1dkni almaz hergun silen birisi icinGünlük atmak silmekten daha zor değil mi?
Evet hemde 30 ile 50 tl arası:)Aha öyle bi şey mi var?
Benimde ayni birsey olmamasi lazimOcak takıntım var sabah,akşam mutlaka silinmeli
Aynen tezgah günde kaç siliniyor:)Zaten tezgahi siliyoruz 1dkni almaz hergun silen birisi icin
Cinnet geçiririmBenimde ayni birsey olmamasi lazim
Baktım. E bunun benim koyduğum folyodan farkı yok kiEvet hemde 30 ile 50 tl arası:)
Ocak koruyucu yaz:)Hem yıkanabiliyor:)
Ama bu yıkanıyor daha tasarruflu olur:)Baktım. E bunun benim koyduğum folyodan farkı yok ki
evdeki folyo bitsin, bakarızAma bu yıkanıyor daha tasarruflu olur:)
Tamam aklında olsun dedim:)evdeki folyo bitsin, bakarız
Thankkksssss gideyim de duşa gireyim. Hasta olmayayım terdenTamam aklında olsun dedim:)
Baktım şimdide ne güzelmiş öyle çıkar yıka mis gibiEvet hemde 30 ile 50 tl arası:)
Ocak koruyucu yaz:)Hem yıkanabiliyor:)
Aynen abla alıp denemek lazımBaktım şimdide ne güzelmiş öyle çıkar yıka mis gibi
4 adet olarak gösteriyor hep orta kıısmlarıda kendinden delikli herhalde demi.Aynen abla alıp denemek lazım
Evet ablacım4 adet olarak gösteriyor hep orta kıısmlarıda kendinden delikli herhalde demi.
Almak lazım bundan çok işe yararEvet ablacım
Aynen ocakta eskimezAlmak lazım bundan çok işe yarar
Ocakta'da çizilmeler olmaz hiç değilse:))Aynen ocakta eskimez