- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.768
- 60
10 liraya çok iyiyimiş fiatı.Ya bizim burada o tarz tabak,çanak satan mağazalar var.Hatta eve çok uzak değil:)İnstagramda takip ediyorum.Arada kampanya yapıyor 10 tl ye:)
Yani ne sıra geliyor ne de çıkmaya hevesim var:)
Süpermiş ne güzel.Yakın abla 1dk yol
10₺ mıııı, çok ucuzzYa bizim burada o tarz tabak,çanak satan mağazalar var.Hatta eve çok uzak değil:)İnstagramda takip ediyorum.Arada kampanya yapıyor 10 tl ye:)
Yani ne sıra geliyor ne de çıkmaya hevesim var:)
Aynen canim bazende denk gelmiyo isteİşte elinde para olacak hemen gidip alacaksın:)
Aynen canım 6 tane alsam 60 tl:)10₺ mıııı, çok ucuzz
Sunum için en azından 1-2 alabiliriz:)Aynen canim bazende denk gelmiyo iste
Hem aperatif hemde kahvaltıda güzel oluyor onlar.Aynen abla sunumda hiç gerek olmuyor.Ben ondan tek tek bir sürü tabak aldım:)
Almadım deme sakınAyyy burdada gecen 5tl inmis nasil guzellerdi
Ben tabaklarını ve çay takımını tanıdım zatenBenim çok şık olmasada orta halli diyeyim dolaplar hep tabak dolu:)Bak bu yarışmada kullandığım tabak takım kkdan geldi:)
Aynen ablam çıksam en azından sunum için yada kahvaltıya bile kullanılır 2-3 tane alınabilir:)10 liraya çok iyiyimiş fiatı.
Süpermiş ne güzel.
Aynen abla lazım oluyor:)Ama işte kimse gelmeyince gereksiz şimdi:)Hem aperatif hemde kahvaltıda güzel oluyor onlar.
Almadım deme sakın
Bende alcam birgun Eylulu birakcam lazim oluyo zatenSunum için en azından 1-2 alabiliriz:)
Aynen hane satyısına görede alsan yeter zaten.Aynen ablam çıksam en azından sunum için yada kahvaltıya bile kullanılır 2-3 tane alınabilir:)
Çay bardaklarını kkda kullandım mı bilmiyorum sanki ilk defa kullandım:)Ben tabaklarını ve çay takımını tanıdım zaten
Ben olsam kaçırmazdım, metro’dan alacaktım, pahalı geldi almadımHem aperatif hemde kahvaltıda güzel oluyor onlar.
Almadım deme sakın
Aynen canım sunum yapıyoruz.Bende alcam birgun Eylulu birakcam lazim oluyo zaten
Şu anda öyle maalesef,bende porselen delisiyimAynen abla lazım oluyor:)Ama işte kimse gelmeyince gereksiz şimdi:)
Almadim abla bursada biryer acildi orda ne ararsan var cok ucuz bide çok şık şeyler varHem aperatif hemde kahvaltıda güzel oluyor onlar.
Almadım deme sakın
Aynen ablam:)Aynen hane satyısına görede alsan yeter zaten.
Ben yapayım benim yerime cano ceksınİşte bütünlük canım :)Fikir,görsel ve resim kalitesi:)
Kaçmazmış 5 lira hemde..Ben olsam kaçırmazdım, metro’dan alacaktım, pahalı geldi almadım