Tırnaklarından anlamalıydım, pisbilerek ütülemedimKırışık doğal duruyor. sonuçta yatıyoruz, mecburen kırışıyor. E konseptin de doğal olması lazımdı
Ben biliyorum
UtandımBenim gözümde yukarı çıktın başkasını bilmem:)
Yani derdin 1. olmak hediye almak değil onuda biliyorum:)
Hiçte öyle değil :)Beğenmeyen vermez:)
Sen dayağı haK ettin artıkTırnaklarından anlamalıydım, pis
4.ye katılacak mısın ben kararsızım:)Tırnaklarından anlamalıydım, pis
Çabanı görüyorum:)Utandım
Sen dayağı haK ettin artık
Beyaz alırsam, katılacağım. Kutuyu attım çünkü4.ye katılacak mısın ben kararsızım:)
Akşam yatarken kaç tane beyaz tabak alsam diye hesap yapıyordum. Bir de kaç taneden Sonra adam beni boşar diyeÇabanı görüyorum:)
Benim var ama diyette zor oluyor ya:)Beyaz alırsam, katılacağım. Kutuyu attım çünkü
Biz de bugün gönül rahatlığıyla yedikBeyaz alırsam, katılacağım. Kutuyu attım çünkü
Tabağa gerek yok,yeniler bayağı iç görür:)Akşam yatarken kaç tane beyaz tabak alsam diye hesap yapıyordum. Bir de kaç taneden Sonra adam beni boşar diye
Sagol canim
Hayırdır elin mi yoksa başka bir sıkıntı mı var:/Sagol canim
Zaten aldığım zaman öyle alıyorum. Ulus pazarına her gidişimde 1 tane alakasızTabağa gerek yok,yeniler bayağı iç görür:)
Birde tek al ya öyle takım düşünme:) 1 beyaz ,1 tane siyah:)
Ben keramika aldım bir ara 40 tane falan ama hepsi birbirinden farklı inan kullanmaya sıra bile gelmiyor:)
Geçen 6,5₺ ya çok güzel tabaklar gördüm tedi’deTabağa gerek yok,yeniler bayağı iç görür:)
Birde tek al ya öyle takım düşünme:) 1 beyaz ,1 tane siyah:)
Ben keramika aldım bir ara 40 tane falan ama hepsi birbirinden farklı inan kullanmaya sıra bile gelmiyor:)
Benim duruyor hala yarışma için yemedim bileBeyaz alırsam, katılacağım. Kutuyu attım çünkü
Ya çok güzeller ama sıra gelmiyor canım:)Zaten aldığım zaman öyle alıyorum. Ulus pazarına her gidişimde 1 tane alakasızama yarın öbür gün sofra kurarsak lazım olacak 1 takım Şu yeni tip beyazlar var ya, kenarları yüksek kare tarzı. Onlar çoğsel
Tedi'de güzel tabaklar oluyor.Geçen 6,5₺ ya çok güzel tabaklar gördüm tedi’de
Yani benim var şimdilik idare ediyorum:)Geçen 6,5₺ ya çok güzel tabaklar gördüm tedi’de
Yok elim canim canim iyi simdi pansumana gitcem birazdanHayırdır elin mi yoksa başka bir sıkıntı mı var:/
Elin nasıl oldu