- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Bende mutfak eşyası seviyorum:)Şu anda öyle maalesef,bende porselen delisiyim
Ama kullanmadıklarımız var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende mutfak eşyası seviyorum:)Şu anda öyle maalesef,bende porselen delisiyim
O bayağı işi ilerlettiBen yapayım benim yerime cano ceksın
Kullandın ya da çay fotoğrafı attın daha evvelÇay bardaklarını kkda kullandım mı bilmiyorum sanki ilk defa kullandım:)
Yemeklere bakıyoruz nevoş etraftaki eşyalara değilNevresimleri beğendim
Bu tarz birkaç takım var canım olabilir:)Bunları kızlarım almıştı.Kullandın ya da çay fotoğrafı attın daha evvel
Çok kırışık neden kırışık bende ona takildim di ben masa örtüsünu bile ütülemiştimTemiz sermedi sanırım sunum için
Aynen haklısınBen oyumu fikre verdim zaten:)Geçen hafta sana verdim yoksa sana da verirdim:)Yemeklere bakıyoruz nevoş etraftaki eşyalara değil
Söyledim doğal olsun dediÇok kırışık neden kırışık bende ona takildim di ben masa örtüsünu bile ütülemiştim
Pis işte, pasaklıÇok kırışık neden kırışık bende ona takildim di ben masa örtüsünu bile ütülemiştim
Bizim kaderimiz bu perişim fazlasını beklemeyelimCiğerim cigeriiim kaderdasim
Bulursan ahşaplısını bana da al, yolla canımEki Görüntüle 2787980 bunu 10tl aldim alttida beyaz olsaydi guzel olurdu ama yoktu
Çok iyi almışsın üstündekiler porselen deme sakın :)Eki Görüntüle 2787980 bunu 10tl aldim alttida beyaz olsaydi guzel olurdu ama yoktu
Brn olsam kapmıştım hemenAlmadim abla bursada biryer acildi orda ne ararsan var cok ucuz bide çok şık şeyler var
Bayılıyorum porselanlere 3 tane balık tabağım artur hiç sevemedi ananın evindede balık tabağı vardı demiAynen ablam:)
Bende çok severim genelde hep pazardan alırımBende mutfak eşyası seviyorum:)
Ama kullanmadıklarımız var.
DegilÇok iyi almışsın üstündekiler porselen deme sakın :)
Ben katılmıyorum4.ye katılacak mısın ben kararsızım:)
Bu naletler hep böyleBrn olsam kapmıştım hemen
Bayılıyorum porselanlere 3 tane balık tabağım artur hiç sevemedi ananın evindede balık tabağı vardı demi
Bende çok severim genelde hep pazardan alırım
Alma o zaman
Yani onlar çünkü 1 tanesi 10 civarı:)Ama porselen gibi duruyor çok iyi:)