- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
Migrostan yuvarlak tabak almıştım kenarları hafif yüksek oluyor,devamı gelse alacam yineYani benim var şimdilik idare ediyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Migrostan yuvarlak tabak almıştım kenarları hafif yüksek oluyor,devamı gelse alacam yineYani benim var şimdilik idare ediyorum:)
Benimki iyi dayandı ablam, yeniyor yaniBenim duruyor hala yarışma için yemedim bile![]()
Çabucak iyileşsin inşaallahYok elim canim canim iyi simdi pansumana gitcem birazdan![]()
Hastaneyemi gideceksin pansuman için.Yok elim canim canim iyi simdi pansumana gitcem birazdan![]()
Nalet yemediği içiğn bana kaldı oda sakladım dolapın en ücra köşesindeBenimki iyi dayandı ablam, yeniyor yani
Nasıl olsa başka katılmam diye sunum fotoğrafını Nevoşa atar atmaz, çöpe yolculadım kutuyu![]()
Ayyy gecen bir gittim o tabaklar nasil guzel beyaz uzun uzun içim gittiYa çok güzeller ama sıra gelmiyor canım:)
Benim var takımlar ama öyle çok şık ,tarz falan değiller:)
Ben şu tavuk dünyasının tabakları var ya uzun dikdörtgen onlardan istiyorum:)
Onlardan metro’da vardı 30-35 arası bir fiyattı sanırımYa çok güzeller ama sıra gelmiyor canım:)
Amin canim sagolÇabucak iyileşsin inşaallah![]()
Enyakin saglik ocaginaHastaneyemi gideceksin pansuman için.
Aynen öyle arada denk geliyor:)Migrostan yuvarlak tabak almıştım kenarları hafif yüksek oluyor,devamı gelse alacam yine
Kekiklim tarifinde sğper o tabaklarAyyy gecen bir gittim o tabaklar nasil guzel beyaz uzun uzun içim gitti![]()
Yakınmı sana bari.Enyakin saglik ocagina![]()
Bunda gerek kalmıyor hatta tavuk yarışmasında kullanmıştım onu,hepsinin aynı olmasına gerek yok zaten.Aynen öyle arada denk geliyor:)
Ama işte misafire olunca kasesi falanda gerekiyor:)
Ya bizim burada o tarz tabak,çanak satan mağazalar var.Hatta eve çok uzak değil:)İnstagramda takip ediyorum.Arada kampanya yapıyor 10 tl ye:)Onlardan metro’da vardı 30-35 arası bir fiyattı sanırım![]()
Yakın abla 1dk yolYakınmı sana bari.
Evet, onlar da çok güzelYa çok güzeller ama sıra gelmiyor canım:)
Aynen abla sunumda hiç gerek olmuyor.Ben ondan tek tek bir sürü tabak aldım:)Bunda gerek kalmıyor hatta tavuk yarışmasında kullanmıştım onu,hepsinin aynı olmasına gerek yok zaten.
Ayyy burdada gecen 5tl inmis nasil guzellerdiYa bizim burada o tarz tabak,çanak satan mağazalar var.Hatta eve çok uzak değil:)İnstagramda takip ediyorum.Arada kampanya yapıyor 10 tl ye:)
Yani ne sıra geliyor ne de çıkmaya hevesim var:)
Benim çok şık olmasada orta halli diyeyim dolaplar hep tabak dolu:)Bak bu yarışmada kullandığım tabak takım kkdan geldi:)Evet, onlar da çok güzel
annemin bir sözü var: güzelin sonu gelmez![]()
İşte elinde para olacak hemen gidip alacaksın:)Ayyy burdada gecen 5tl inmis nasil guzellerdi