- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.768
- 60
Migrostan yuvarlak tabak almıştım kenarları hafif yüksek oluyor,devamı gelse alacam yineYani benim var şimdilik idare ediyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Migrostan yuvarlak tabak almıştım kenarları hafif yüksek oluyor,devamı gelse alacam yineYani benim var şimdilik idare ediyorum:)
Benimki iyi dayandı ablam, yeniyor yaniBenim duruyor hala yarışma için yemedim bile
Çabucak iyileşsin inşaallahYok elim canim canim iyi simdi pansumana gitcem birazdan
Hastaneyemi gideceksin pansuman için.Yok elim canim canim iyi simdi pansumana gitcem birazdan
Nalet yemediği içiğn bana kaldı oda sakladım dolapın en ücra köşesindeBenimki iyi dayandı ablam, yeniyor yani
Nasıl olsa başka katılmam diye sunum fotoğrafını Nevoşa atar atmaz, çöpe yolculadım kutuyu
Ayyy gecen bir gittim o tabaklar nasil guzel beyaz uzun uzun içim gittiYa çok güzeller ama sıra gelmiyor canım:)
Benim var takımlar ama öyle çok şık ,tarz falan değiller:)
Ben şu tavuk dünyasının tabakları var ya uzun dikdörtgen onlardan istiyorum:)
Onlardan metro’da vardı 30-35 arası bir fiyattı sanırımYa çok güzeller ama sıra gelmiyor canım:)
Amin canim sagolÇabucak iyileşsin inşaallah
Enyakin saglik ocaginaHastaneyemi gideceksin pansuman için.
Aynen öyle arada denk geliyor:)Migrostan yuvarlak tabak almıştım kenarları hafif yüksek oluyor,devamı gelse alacam yine
Kekiklim tarifinde sğper o tabaklarAyyy gecen bir gittim o tabaklar nasil guzel beyaz uzun uzun içim gitti
Yakınmı sana bari.Enyakin saglik ocagina
Bunda gerek kalmıyor hatta tavuk yarışmasında kullanmıştım onu,hepsinin aynı olmasına gerek yok zaten.Aynen öyle arada denk geliyor:)
Ama işte misafire olunca kasesi falanda gerekiyor:)
Ya bizim burada o tarz tabak,çanak satan mağazalar var.Hatta eve çok uzak değil:)İnstagramda takip ediyorum.Arada kampanya yapıyor 10 tl ye:)Onlardan metro’da vardı 30-35 arası bir fiyattı sanırım
Yakın abla 1dk yolYakınmı sana bari.
Evet, onlar da çok güzelYa çok güzeller ama sıra gelmiyor canım:)
Aynen abla sunumda hiç gerek olmuyor.Ben ondan tek tek bir sürü tabak aldım:)Bunda gerek kalmıyor hatta tavuk yarışmasında kullanmıştım onu,hepsinin aynı olmasına gerek yok zaten.
Ayyy burdada gecen 5tl inmis nasil guzellerdiYa bizim burada o tarz tabak,çanak satan mağazalar var.Hatta eve çok uzak değil:)İnstagramda takip ediyorum.Arada kampanya yapıyor 10 tl ye:)
Yani ne sıra geliyor ne de çıkmaya hevesim var:)
Benim çok şık olmasada orta halli diyeyim dolaplar hep tabak dolu:)Bak bu yarışmada kullandığım tabak takım kkdan geldi:)Evet, onlar da çok güzel
annemin bir sözü var: güzelin sonu gelmez
İşte elinde para olacak hemen gidip alacaksın:)Ayyy burdada gecen 5tl inmis nasil guzellerdi