Yok mecbur kalırsam olur ama varsa gitmeye gerek yokbizde de eşim aynı yanımızda nereyi kazanıyorsa onu okusun kafi ne okuduğunun bi önemi yok
Evet ablaEvvagulunsucune bizim Evva mi kizlar
Evet ablaEvvagulunsucune bizim Evva mi kizlar
Orhan Veli' yi seveni pek çok severim alsemcim.
Ay katılamadım yaa fırsatım olmadı ama iyi ki de olmamış baksana maaşallahı var bu haftanınNasılsın canım duydumki katılmamışsın
İyi geceler canım. Allah rahatlık versin.Gidiyorum dedim gidemedim bu sefer gidiyorum
Hayırlı geceler miniğim allah rahatlık versin ❤Gidiyorum dedim gidemedim bu sefer gidiyorum
Evvacik bir suç falan mı işlediEvet abla
Evet maşllah döktürmüşlerAy katılamadım yaa fırsatım olmadı ama iyi ki de olmamış baksana maaşallahı var bu haftanınsen nasılsın evvam
Tatlım duymamış gibi yaparım istersen...Mahşet oldum abla ya
Gece sahile inmişEvvacik bir suç falan mı işledi
elhan abla sen de nickname değiştirenleri benim gibi yeni yarışmacı sanıyor musun?Evvagulunsucune bizim Evva mi kizlar
Yok abla estağfurullah olurmu senden kıymetlimi uyduruk niçkimTatlım duymamış gibi yaparım istersen...
İnan ki aynısi canım...Bı de hala karıştırıyorum kim kimdielhan abla sen de nickname değiştirenleri benim gibi yeni yarışmacı sanıyor musun?
Ablam sürekli yenileniyoruz:)İnan ki aynısi canım...Bı de hala karıştırıyorum kim kimdi
ben profil resmi değiştirilince bile zor adapte oluyorum bi de nick değiştiriyorlar çok kızıyorum (kim oluyorsam artık)İnan ki aynısi canım...Bı de hala karıştırıyorum kim kimdi
Kurban olduğumun EvvasıYok abla estağfurullah olurmu senden kıymetlimi uyduruk niçkimeğlence olsun diye yaptım sonradan pişman oldum abla
Sonuçları heyecanla bekliyorum. Yeni arkadaşlarla da tanışır tebrik ederiz inşallah.Ablam sürekli yenileniyoruz:)
Bak bu hafta 6 yeni yarışmacı var.Gerçi 3 tanesi yeni diğerleri bayağıdır katılmıyordu:)