Aynen sosyalimGaz verenlerimiz çok olsun nevoşumdört yanımız örtmen daha ne isteriz ✌
Dünya turu 2.’de artıkiyi ki gezmişim şu günlerin olacağını bilsem dünya turuna çıkardım
kanka kırılırsa benimki senden ödünç alırım
di mi yıllardır kk' dayım şunu öğrenememişim puhh bana
Çok teşekkür ederiz ablacımNevreste
Bu haftaki kategoriniz hayırlı olsun canım
Hepsi çok şirindi. Bayıldım desem yeridir. Bizim kızlar çok orijinal tasarımlar sergiliyor. İçlerinde müthiş bir sanatçı ruhu var buna artık eminim.
1.2.3. bile olabilirlerFasulyeler oy alıyor
Hayırlı gecelerBen de yatıyorum yavaştan. benim herif yine horluyor yanımdaGerçi sabah 7’de kalktı kuzum kıyamam öpüyorum hepinizi. İyi geceler
çok doğru valla annenin ellerinden öperim :)Anam diyor ki evlenince derrtleri büyüyorbiri çocuğu var ondan dert yaniyor
Birinin çocuğu olmadı ona uzuluyir
Biri ev gecimdirecek is bulamıyor
Diğeri de fellik fellik geziyor
Hangisine yanayım diyor canım anam
bu söze imzamı atarım babalık nispeten daha kolay bazen eşime diyorum 2. çocuk olursa bu sefer sen anne ol diyeAnalık sen bitene kadar
ben işin şakasındayım abla 90 yaşına da gelsen annelik kaygısı bitmiyor çocuğunun torunları olsa yine bi telaş evham bunlar olağan şeyler. dışarı salamam müge anlı izliyorum nasıl yapim?Hiç mi bdv okumadın
İşin şakası rabbim sağlık versin canım gerisi geçiyor:)
Tabi şimdi sana bağımlı zorlanıyorsun.Ama geçmiyor.Onu söylemek istedim:)
Tabi gamsız,rahat olursan aman sal dışarı gitsin:)Ama sende yapamazsın:)
ehehehe şu covid bitsinde maskesiz parka gitmeye bile razıyımDünya turu 2.’de artık
Iyi geceler başarılar kuzum, allah rahatlık versinBen de yatıyorum yavaştan. benim herif yine horluyor yanımdaGerçi sabah 7’de kalktı kuzum kıyamam öpüyorum hepinizi. İyi geceler
Canım tebrik ederim seni
Inşallah raxcimmmRica ederim canım devamida gelir inşallah.
Siz bana kısaca rax deyinbunu söylerken de kakılmış gibi söylüyorum ama siz duymuyonuz gormuyonuz tabi
Onu bilmiyorum araştırmadım hiç, biz bi arkadaşımla gireceğiz öyle sınav çok seviyoruz da bizSınavsız ikinci üniversite olmuyor mu?
Ooo o zaman sen ilkokula hiç katlanamazsın ayakkabısını bağlıyorsun, montunun fermuarını çekiyorsun, wc çıkışı ellerini yıkamış mı kontrol ediyorsun, saçlarını topluyorsun neler neler miniklerde ortamı bi görsenBen de 2.5 sene kadar öğretmenlik yaptım. edebiyat öğretmeniyim aslında. liseye girdim doğal olarak ama dershanede de çalıştım Bir dönem. 6-7-8-9-10-11-12, Allah ne verdiyse girdim tüm sınıflarabence en güzeli 11 ve 12. Sınıflar. anladım ki asla ama asla küçük velet öğretmenliği benlik değil. 9-10. sınıflar bile zor geliyordu bana.
Ya ben bu tip velilerde çocuklara üzülüyorum en çok yazık bi cevher varsa da içlerinde aileleri böyle söndürüyor aslındaBizim sınıfta niceleri var bir gorsençocuklar okumayı yeni sokmusken biri 2. Sınıf hikaye kitaplarinin yeterli olmadığını söylüyordu çocuğuna
Ve sınıf birincisiydi çocuğu yarışacak çocuk da yok yani
Aşçılık okuycam burada sizlerle daha iyi yarışmak içinAmin wundercanim, sana da kolay gelsin ✌heyecan ariyon hee
Iyi geceler minikcan, dikkat et kendineAllah rahatlık versin herkese hayırlı geceler
O zaman 10 yıl bekleyeceksin. Oğluşa evde park kurmak zorundasınçok doğru valla annenin ellerinden öperim :)
bu söze imzamı atarım babalık nispeten daha kolay bazen eşime diyorum 2. çocuk olursa bu sefer sen anne ol diye
ben işin şakasındayım abla 90 yaşına da gelsen annelik kaygısı bitmiyor çocuğunun torunları olsa yine bi telaş evham bunlar olağan şeyler. dışarı salamam müge anlı izliyorum nasıl yapim?
ehehehe şu covid bitsinde maskesiz parka gitmeye bile razıyım
Benle yarışmak mi ,estağfurullah ustamInşallah raxcimmm
Onu bilmiyorum araştırmadım hiç, biz bi arkadaşımla gireceğiz öyle sınav çok seviyoruz da biz
Ooo o zaman sen ilkokula hiç katlanamazsın ayakkabısını bağlıyorsun, montunun fermuarını çekiyorsun, wc çıkışı ellerini yıkamış mı kontrol ediyorsun, saçlarını topluyorsun neler neler miniklerde ortamı bi görsen
Ya ben bu tip velilerde çocuklara üzülüyorum en çok yazık bi cevher varsa da içlerinde aileleri böyle söndürüyor aslında
Aşçılık okuycam burada sizlerle daha iyi yarışmak için
benimki de öyleydi sanki yanımda su motoru yatıyor öyle horultu bi aparat var ondan aldık sustu tavsiye ederimBen de yatıyorum yavaştan. benim herif yine horluyor yanımdaGerçi sabah 7’de kalktı kuzum kıyamam öpüyorum hepinizi. İyi geceler
Aman izleme onları:)Daha çok takıntılı oluyorsun:)ben işin şakasındayım abla 90 yaşına da gelsen annelik kaygısı bitmiyor çocuğunun torunları olsa yine bi telaş evham bunlar olağan şeyler. dışarı salamam müge anlı izliyorum nasıl yapim?
İyi hadi bakalım:)Onu bilmiyorum araştırmadım hiç, biz bi arkadaşımla gireceğiz öyle sınav çok seviyoruz da biz