Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederiz ablacım :KK19: :KK200: :KK36: Hepsi çok yaratıcı ve başarılılar:KK36::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
1 ile 10. Anlara kullandim oyumu sonucu heyecanla bekliyorum. Orhan Veli hayrani arkadaşımız kim ki acaba :KK36:
Bir de ressama bayıldım. Çalışmaları daha çok ilgimi çekti :rolleyes:
Başarıları daim olsun. :dua: Şu kulüpte bu sayfa kadar huzur veren bir oda yok benim için. Öncelikle Allah razı olsun senden sonra da diğer arkadaşlarımdan. :KK60:

çok doğru valla annenin ellerinden öperim :)

bu söze imzamı atarım babalık nispeten daha kolay bazen eşime diyorum 2. çocuk olursa bu sefer sen anne ol diye 😛

ben işin şakasındayım abla 90 yaşına da gelsen annelik kaygısı bitmiyor çocuğunun torunları olsa yine bi telaş evham bunlar olağan şeyler. dışarı salamam müge anlı izliyorum nasıl yapim?

ehehehe şu covid bitsinde maskesiz parka gitmeye bile razıyım 😁
Aynen oyle gelin 😔
Iyi geceler minikcan, dikkat et kendine 💜🙏🍒💋🌸
Sağol canım Allah a emanat ol öptüm 😘

Aman izleme onları:)Daha çok takıntılı oluyorsun:)
Ya benim kızlar 10.sınıfta 1 yıldır okula gitmiyorlar.Daha servis nedir bilmiyorlar.Ben hep peşlerindeyim:)Her konuda takıntılıyım:)
Çağımız böyle:)
Maddi manevi büyüdükçe sorunlar artıyor,istekler artıyor.Yetişemediğin ,yetemediğin oluyor.
denk geldikçe bakıyorum ne yalan söyleyeyim ama ben izlemezsem o tarz olaylarda yaşanmıyor değil sadece bilmemiş olmanın rahatlığı oluyor insanda tedbirimi artırıyor çokta takıntılı değilim ben rahatım eşim takıntılı bizde :)

1 ile 10. Anlara kullandim oyumu sonucu heyecanla bekliyorum. Orhan Veli hayrani arkadaşımız kim ki acaba :KK36:
Başarıları daim olsun. :dua: Şu kulüpte bu sayfa kadar huzur veren bir oda yok benim için. Öncelikle Allah razı olsun senden sonra da diğer arkadaşlarımdan. :KK60:
Allah senden razı olsun ablacım biiz yalnız bırakmıyorsun:KK60:Güzel enerjin ile hep yanımızdasın :KK19: :KK36: :KK200:

Bak aynı yarismacilara oy vermişiz abla kalpler hep bir 💕

denk geldikçe bakıyorum ne yalan söyleyeyim ama ben izlemezsem o tarz olaylarda yaşanmıyor değil sadece bilmemiş olmanın rahatlığı oluyor insanda tedbirimi artırıyor çokta takıntılı değilim ben rahatım eşim takıntılı bizde :)
Benim eşim rahat ben takıntılıyım canım:)
Bana kalsa kızlar istedikleri bölüm varsa yanımızda okusunlar,eşime kalsa fizana gidebilirler:KK70:

Ooo o zaman sen ilkokula hiç katlanamazsın ayakkabısını bağlıyorsun, montunun fermuarını çekiyorsun, wc çıkışı ellerini yıkamış mı kontrol ediyorsun, saçlarını topluyorsun neler neler miniklerde ortamı bi görsen 🤩🤩🤩
bayramlarda kuliste miniklerin üstlerini çok değiştirmişliğim vardır 🤭 ama asla bana göre değilmiş. 11-12’de bi espri yapıyorsun harala gürele bütün sınıf yarılıyor, sonra kaldığın yerden devam. ben inemem o miniklerin seviyesine. Allah yardımcın olsun 🤭🤭🤭
benimki de öyleydi sanki yanımda su motoru yatıyor öyle horultu bi aparat var ondan aldık sustu tavsiye ederim
Biz de bant aldık ama kullanamadı 🤷🏻‍♀️ Neyse bu akşam burnu tıkalı değil de çok horlamıyor Allah’tan 😂

Benim eşim rahat ben takıntılıyım canım:)
Bana kalsa kızlar istedikleri bölüm varsa yanımızda okusunlar,eşime kalsa fizana gidebilirler:KK70:
bizde de eşim aynı yanımızda nereyi kazanıyorsa onu okusun kafi ne okuduğunun bi önemi yok 😂

bayramlarda kuliste miniklerin üstlerini çok değiştirmişliğim vardır 🤭 ama asla bana göre değilmiş. 11-12’de bi espri yapıyorsun harala gürele bütün sınıf yarılıyor, sonra kaldığın yerden devam. ben inemem o miniklerin seviyesine. Allah yardımcın olsun 🤭🤭🤭

Biz de bant aldık ama kullanamadı 🤷🏻‍♀️ Neyse bu akşam burnu tıkalı değil de çok horlamıyor Allah’tan 😂
bantlar pek işe yaramıyor onu da denedik yastıklar alçalttık yükselttik ıııh nafile aparatı takıyor adam resmen sessiz moda geçiyor 😂😂

Hiç şüphesiz 🤪🤪🤪
Tövbe bismillah neler duyuyorum,güzel kalbinden öperim 😍💋🍒🙏 💜🌸
🥰🥰😘😘😘

Tam bundan bahsedecektim inan bizde bir espri yaptığında duvara yapıyorsun kendin gülüp devam ediyorsun bak çok acı bir durum😅😅😅 sağ ol canımm🤗🤗

X