- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.548
- 32
Hep böyle değildim ama zamanla geliştirdim kendimi, bence burda herkes öyle yani zaman gelecek ben senin elinden su içeceğim bak görBenle yarışmak mi ,estağfurullah ustam ver elinden su içeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep böyle değildim ama zamanla geliştirdim kendimi, bence burda herkes öyle yani zaman gelecek ben senin elinden su içeceğim bak görBenle yarışmak mi ,estağfurullah ustam ver elinden su içeyim
1 ile 10. Anlara kullandim oyumu sonucu heyecanla bekliyorum. Orhan Veli hayrani arkadaşımız kim ki acabaÇok teşekkür ederiz ablacım Hepsi çok yaratıcı ve başarılılar
Aynen oyle gelinçok doğru valla annenin ellerinden öperim :)
bu söze imzamı atarım babalık nispeten daha kolay bazen eşime diyorum 2. çocuk olursa bu sefer sen anne ol diye
ben işin şakasındayım abla 90 yaşına da gelsen annelik kaygısı bitmiyor çocuğunun torunları olsa yine bi telaş evham bunlar olağan şeyler. dışarı salamam müge anlı izliyorum nasıl yapim?
ehehehe şu covid bitsinde maskesiz parka gitmeye bile razıyım
Sağol canım Allah a emanat ol öptümIyi geceler minikcan, dikkat et kendine
Kesin kes dimiEvva çi çe yimm senin suçun olabilir mi yaa kesin karşı taraf suçludur
İyi geceler aysoomBen de yatıyorum yavaştan. benim herif yine horluyor yanımda Gerçi sabah 7’de kalktı kuzum kıyamam öpüyorum hepinizi. İyi geceler
denk geldikçe bakıyorum ne yalan söyleyeyim ama ben izlemezsem o tarz olaylarda yaşanmıyor değil sadece bilmemiş olmanın rahatlığı oluyor insanda tedbirimi artırıyor çokta takıntılı değilim ben rahatım eşim takıntılı bizde :)Aman izleme onları:)Daha çok takıntılı oluyorsun:)
Ya benim kızlar 10.sınıfta 1 yıldır okula gitmiyorlar.Daha servis nedir bilmiyorlar.Ben hep peşlerindeyim:)Her konuda takıntılıyım:)
Çağımız böyle:)
Maddi manevi büyüdükçe sorunlar artıyor,istekler artıyor.Yetişemediğin ,yetemediğin oluyor.
Allah senden razı olsun ablacım biiz yalnız bırakmıyorsunGüzel enerjin ile hep yanımızdasın1 ile 10. Anlara kullandim oyumu sonucu heyecanla bekliyorum. Orhan Veli hayrani arkadaşımız kim ki acaba
Bir de ressama bayıldım. Çalışmaları daha çok ilgimi çekti
Başarıları daim olsun. Şu kulüpte bu sayfa kadar huzur veren bir oda yok benim için. Öncelikle Allah razı olsun senden sonra da diğer arkadaşlarımdan.
Tövbe bismillah neler duyuyorum,güzel kalbinden öperimHep böyle değildim ama zamanla geliştirdim kendimi, bence burda herkes öyle yani zaman gelecek ben senin elinden su içeceğim bak gör
Bak aynı yarismacilara oy vermişiz abla kalpler hep bir1 ile 10. Anlara kullandim oyumu sonucu heyecanla bekliyorum. Orhan Veli hayrani arkadaşımız kim ki acaba
Bir de ressama bayıldım. Çalışmaları daha çok ilgimi çekti
Başarıları daim olsun. Şu kulüpte bu sayfa kadar huzur veren bir oda yok benim için. Öncelikle Allah razı olsun senden sonra da diğer arkadaşlarımdan.
Benim eşim rahat ben takıntılıyım canım:)denk geldikçe bakıyorum ne yalan söyleyeyim ama ben izlemezsem o tarz olaylarda yaşanmıyor değil sadece bilmemiş olmanın rahatlığı oluyor insanda tedbirimi artırıyor çokta takıntılı değilim ben rahatım eşim takıntılı bizde :)
Ben de fark ettim. Kukrim ve seninle aynı An' lardayiz az önce düşünüyordum bunu. canım meleğimBak aynı yarismacilara oy vermişiz abla kalpler hep bir
bayramlarda kuliste miniklerin üstlerini çok değiştirmişliğim vardır ama asla bana göre değilmiş. 11-12’de bi espri yapıyorsun harala gürele bütün sınıf yarılıyor, sonra kaldığın yerden devam. ben inemem o miniklerin seviyesine. Allah yardımcın olsunOoo o zaman sen ilkokula hiç katlanamazsın ayakkabısını bağlıyorsun, montunun fermuarını çekiyorsun, wc çıkışı ellerini yıkamış mı kontrol ediyorsun, saçlarını topluyorsun neler neler miniklerde ortamı bi görsen
Biz de bant aldık ama kullanamadı Neyse bu akşam burnu tıkalı değil de çok horlamıyor Allah’tanbenimki de öyleydi sanki yanımda su motoru yatıyor öyle horultu bi aparat var ondan aldık sustu tavsiye ederim
bizde de eşim aynı yanımızda nereyi kazanıyorsa onu okusun kafi ne okuduğunun bi önemi yokBenim eşim rahat ben takıntılıyım canım:)
Bana kalsa kızlar istedikleri bölüm varsa yanımızda okusunlar,eşime kalsa fizana gidebilirler
bantlar pek işe yaramıyor onu da denedik yastıklar alçalttık yükselttik ıııh nafile aparatı takıyor adam resmen sessiz moda geçiyorbayramlarda kuliste miniklerin üstlerini çok değiştirmişliğim vardır ama asla bana göre değilmiş. 11-12’de bi espri yapıyorsun harala gürele bütün sınıf yarılıyor, sonra kaldığın yerden devam. ben inemem o miniklerin seviyesine. Allah yardımcın olsun
Biz de bant aldık ama kullanamadı Neyse bu akşam burnu tıkalı değil de çok horlamıyor Allah’tan
Hiç şüphesizKesin kes dimi
Tövbe bismillah neler duyuyorum,güzel kalbinden öperim
Tam bundan bahsedecektim inan bizde bir espri yaptığında duvara yapıyorsun kendin gülüp devam ediyorsun bak çok acı bir durum sağ ol canımmbayramlarda kuliste miniklerin üstlerini çok değiştirmişliğim vardır ama asla bana göre değilmiş. 11-12’de bi espri yapıyorsun harala gürele bütün sınıf yarılıyor, sonra kaldığın yerden devam. ben inemem o miniklerin seviyesine. Allah yardımcın olsun
Biz de bant aldık ama kullanamadı Neyse bu akşam burnu tıkalı değil de çok horlamıyor Allah’tan
Bende şiir çok severim tutku benim için bazen geceleri şiir açar oyle uyurumOrhan Veli’yi pek bi severim Elhan
Ben de miniğimBende şiir çok severim tutku benim için bazen geceleri şiir açar oyle uyurum
Nasılsın canım duydumki katılmamışsınHiç şüphesiz
Tam bundan bahsedecektim inan bizde bir espri yaptığında duvara yapıyorsun kendin gülüp devam ediyorsun bak çok acı bir durum sağ ol canımm