Ayy deme abla öyle allah korusunKurban olduğumun Evvasıniçkinle yaşa. Eski nikin içinde olduğu için zorlanmayiz en azından. Hiç pişman olma değişiklik heyecan veriyor.
İnşaallah ablacım çok sağolSonuçları heyecanla bekliyorum. Yeni arkadaşlarla da tanışır tebrik ederiz inşallah.
Çok tatlış yaSonuçları heyecanla bekliyorum. Yeni arkadaşlarla da tanışır tebrik ederiz inşallah.
Bir süre eskisini( nick)profilde gosterseler sıkıntı olmaz da...haklısın ama yüzlerini dahi gormedigimiz dostlarımız var isimleriyle, gorselleriyle ete kemiğe büründürüyoruz sonra değişince de bir afalliyoruz ...ben profil resmi değiştirilince bile zor adapte oluyorum bi de nick değiştiriyorlar çok kızıyorum (kim oluyorsam artık)
Hayırlı gecelerHayırlı geceler güzel hanımlaaaaaar
Hayırlı geceler canım allah rahatlık versin sanadaHayırlı geceler güzel hanımlaaaaaar
Yarışmanın sonunu bekleBence kazanamayanlara üstün çabalarından ötürü teselli hediyesi pro üyelik verilmeli.
Yarışmanın sonunu beklerken ben.Yarışmanın sonunu bekleBelki pro olmayan biri 1.olur
Yarın bildirim gönderilirse akşama kadar az çok belli olurYarışmanın sonunu beklerken ben.
Gideyim de yatayım o zaman. Yarın stalklamaya devam ederimagahdjdjshYarın bildirim gönderilirse akşama kadar az çok belli olur
İyi gecelerGideyim de yatayım o zaman. Yarın stalklamaya devam ederimagahdjdjsh
İyi geceler Nevreste Hanımcığım.
Neyi beğenecekmiyim
Günaydın canımGünaydın