- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.548
- 32
Teşekkür ederim kukrimcimmCanım tebrik ederim seni
Ay bu yeni adın pek kolay değil cümle içinde güzel durmuyor rakserya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kukrimcimmCanım tebrik ederim seni
İki alana bir bedava kanpanya var kaçırmaevde bi tane huni var şimdi ikinci bi huni masrafına gerek yok
evlendirince biter amaVallahi canım ilerde benim bu sözlerimi hatırlarsın.Şimdi iyi günlerin keşke hep küçük kalsalardı:)
Süpersin darısı başımaPınar bitsin bende başlayacağım:)Nevoşum ders çalışıyom ama netimde az tabiki bitti meret ama çalışmaya başladım sıkıntı yok nevoş
Allah kolaylık versin benim de ders çalışmam lazım yks ye gircem bu yılNevoşum ders çalışıyom ama netimde az tabiki bitti meret ama çalışmaya başladım sıkıntı yok nevoş
Aman kocası ayrı dert,kvsi ayrı dert,bebesi olur çalışır yine bana kalırYok gülüm o bitmezevlendirince biter ama
Rica ederim canım devamida gelir inşallah .Teşekkür ederim kukrimcimm
Ay bu yeni adın pek kolay değil cümle içinde güzel durmuyor rakserya
Sınavsız ikinci üniversite olmuyor mu?Allah kolaylık versin benim de ders çalışmam lazım yks ye gircem bu yıl
Ben de 2.5 sene kadar öğretmenlik yaptım. edebiyat öğretmeniyim aslında. liseye girdim doğal olarak ama dershanede de çalıştım Bir dönem. 6-7-8-9-10-11-12, Allah ne verdiyse girdim tüm sınıflara bence en güzeli 11 ve 12. Sınıflar. anladım ki asla ama asla küçük velet öğretmenliği benlik değil. 9-10. sınıflar bile zor geliyordu bana.Eveeet bi de ben 6.yılımdayım daha hiç 3 ve 4 okutmak nasip olmadı bıcırların en bıcırlarıyla muhattap halindeyim hep 1 ve 2 kaderim
Isi sıkı tutacağız allahın izniyle, gevşeklik yok nevoşumSüpersin darısı başımaPınar bitsin bende başlayacağım:)
Bizim sınıfta niceleri var bir gorsen çocuklar okumayı yeni sokmusken biri 2. Sınıf hikaye kitaplarinin yeterli olmadığını söylüyordu çocuğunaYok yaa ilgili veli dediysem o kadar değil minik, hani en azından canlı ders saatinde ekrana oturtup kardeşlerini de uzaklaştırıp sessiz ortam sağlıyorlar bu benim için ultra ilgili veli yani bölgenin durumu malum Tenceresiz kaldim anne
Maşaallah sana canımIsi sıkı tutacağız allahın izniyle, gevşeklik yok nevoşum
Amin wundercanim, sana da kolay gelsin ✌ heyecan ariyon heeAllah kolaylık versin benim de ders çalışmam lazım yks ye gircem bu yıl
iyi ki gezmişim şu günlerin olacağını bilsem dünya turuna çıkardım5,5 ay var diyorsun
Allah yardımcın olsun
Sen misin gebe iken şehirler arası gezip duran
kanka kırılırsa benimki senden ödünç alırımİki alana bir bedava kanpanya var kaçırma
di mi yıllardır kk' dayım şunu öğrenememişim puhh banaAman kocası ayrı dert,kvsi ayrı dert,bebesi olur çalışır yine bana kalırYok gülüm o bitmez
Anam diyor ki evlenince derrtleri büyüyor biri çocuğu var ondan dert yaniyorevlendirince biter ama
Tamam olur veririmiyi ki gezmişim şu günlerin olacağını bilsem dünya turuna çıkardım
kanka kırılırsa benimki senden ödünç alırım
di mi yıllardır kk' dayım şunu öğrenememişim puhh bana
Gaz verenlerimiz çok olsun nevoşum dört yanımız örtmen daha ne isteriz ✌Maşaallah sana canım
Analık sen bitene kadarevlendirince biter ama
Hiç mi bdv okumadındi mi yıllardır kk' dayım şunu öğrenememişim puhh bana