Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Nevreste Nevreste :KK60:
Bu haftaki kategoriniz hayırlı olsun canım ❤️
Hepsi çok şirindi. Bayıldım desem yeridir. Bizim kızlar çok orijinal tasarımlar sergiliyor. İçlerinde müthiş bir sanatçı ruhu var buna artık eminim. :KK9:
Çok teşekkür ederiz ablacım :KK19: :KK200: :KK36: Hepsi çok yaratıcı ve başarılılar:KK36::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Anam diyor ki evlenince derrtleri büyüyor 🤪 biri çocuğu var ondan dert yaniyor
Birinin çocuğu olmadı ona uzuluyir
Biri ev gecimdirecek is bulamıyor
Diğeri de fellik fellik geziyor
Hangisine yanayım diyor canım anam 😔
çok doğru valla annenin ellerinden öperim :)
Analık sen bitene kadar
bu söze imzamı atarım babalık nispeten daha kolay bazen eşime diyorum 2. çocuk olursa bu sefer sen anne ol diye 😛
Hiç mi bdv okumadın:KK70:
İşin şakası rabbim sağlık versin canım gerisi geçiyor:)
Tabi şimdi sana bağımlı zorlanıyorsun.Ama geçmiyor.Onu söylemek istedim:)
Tabi gamsız,rahat olursan aman sal dışarı gitsin:)Ama sende yapamazsın:)
ben işin şakasındayım abla 90 yaşına da gelsen annelik kaygısı bitmiyor çocuğunun torunları olsa yine bi telaş evham bunlar olağan şeyler. dışarı salamam müge anlı izliyorum nasıl yapim?
Dünya turu 2.’de artık 🤣🤣
ehehehe şu covid bitsinde maskesiz parka gitmeye bile razıyım 😁

Canım tebrik ederim seni 🥰💜😘

Rica ederim canım devamida gelir inşallah 🙄🤗.
Siz bana kısaca rax deyin :KK70: bunu söylerken de kakılmış gibi söylüyorum ama siz duymuyonuz gormuyonuz tabi:KK70:
Inşallah raxcimmm🤪🥰🥰🥰
Sınavsız ikinci üniversite olmuyor mu?
Onu bilmiyorum araştırmadım hiç, biz bi arkadaşımla gireceğiz öyle sınav çok seviyoruz da biz😂😂😂
Ben de 2.5 sene kadar öğretmenlik yaptım. edebiyat öğretmeniyim aslında. liseye girdim doğal olarak ama dershanede de çalıştım Bir dönem. 6-7-8-9-10-11-12, Allah ne verdiyse girdim tüm sınıflara 😂 bence en güzeli 11 ve 12. Sınıflar. anladım ki asla ama asla küçük velet öğretmenliği benlik değil. 9-10. sınıflar bile zor geliyordu bana. 🤭🤭🤭
Ooo o zaman sen ilkokula hiç katlanamazsın ayakkabısını bağlıyorsun, montunun fermuarını çekiyorsun, wc çıkışı ellerini yıkamış mı kontrol ediyorsun, saçlarını topluyorsun neler neler miniklerde ortamı bi görsen 🤩🤩🤩
Bizim sınıfta niceleri var bir gorsen 🤪 çocuklar okumayı yeni sokmusken biri 2. Sınıf hikaye kitaplarinin yeterli olmadığını söylüyordu çocuğuna :KK70:

Ve sınıf birincisiydi çocuğu yarışacak çocuk da yok yani 🤪
Ya ben bu tip velilerde çocuklara üzülüyorum en çok yazık bi cevher varsa da içlerinde aileleri böyle söndürüyor aslında😒😒😒
Amin wundercanim, sana da kolay gelsin ✌💪 heyecan ariyon hee 🤪
Aşçılık okuycam burada sizlerle daha iyi yarışmak için🤪🤪🤪

çok doğru valla annenin ellerinden öperim :)

bu söze imzamı atarım babalık nispeten daha kolay bazen eşime diyorum 2. çocuk olursa bu sefer sen anne ol diye 😛

ben işin şakasındayım abla 90 yaşına da gelsen annelik kaygısı bitmiyor çocuğunun torunları olsa yine bi telaş evham bunlar olağan şeyler. dışarı salamam müge anlı izliyorum nasıl yapim?

ehehehe şu covid bitsinde maskesiz parka gitmeye bile razıyım 😁
O zaman 10 yıl bekleyeceksin. Oğluşa evde park kurmak zorundasın 🙄

Inşallah raxcimmm🤪🥰🥰🥰

Onu bilmiyorum araştırmadım hiç, biz bi arkadaşımla gireceğiz öyle sınav çok seviyoruz da biz😂😂😂

Ooo o zaman sen ilkokula hiç katlanamazsın ayakkabısını bağlıyorsun, montunun fermuarını çekiyorsun, wc çıkışı ellerini yıkamış mı kontrol ediyorsun, saçlarını topluyorsun neler neler miniklerde ortamı bi görsen 🤩🤩🤩

Ya ben bu tip velilerde çocuklara üzülüyorum en çok yazık bi cevher varsa da içlerinde aileleri böyle söndürüyor aslında😒😒😒

Aşçılık okuycam burada sizlerle daha iyi yarışmak için🤪🤪🤪
Benle yarışmak mi ,estağfurullah ustam 🤷‍♀️ ver elinden su içeyim 😍

Ben de yatıyorum yavaştan. benim herif yine horluyor yanımda 🤦🏻‍♀️ Gerçi sabah 7’de kalktı kuzum kıyamam 🤭 öpüyorum hepinizi. İyi geceler :KK60:
benimki de öyleydi sanki yanımda su motoru yatıyor öyle horultu bi aparat var ondan aldık sustu tavsiye ederim

Aman izleme onları:)Daha çok takıntılı oluyorsun:)
Ya benim kızlar 10.sınıfta 1 yıldır okula gitmiyorlar.Daha servis nedir bilmiyorlar.Ben hep peşlerindeyim:)Her konuda takıntılıyım:)
Çağımız böyle:)
Maddi manevi büyüdükçe sorunlar artıyor,istekler artıyor.Yetişemediğin ,yetemediğin oluyor.

X