- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.414
Canım benim iyiyim şükür bendeÇekiştir be kukrisim feda olsun iyiyim şükür sen nasılsın güneşim morum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim iyiyim şükür bendeÇekiştir be kukrisim feda olsun iyiyim şükür sen nasılsın güneşim morum
İyi canım çok şükürİyi şükür abla senden ne haber :))
çok rica ediyorum abla henüz 30,5 aylıkKız 3’e girecek beben neredeyse
2 de mi kaldı
2.5 olmuş yaçok rica ediyorum abla henüz 30,5 aylık
Rabbim iyilikten ayırmasın cümlemizi inş kuzucugumCanım benim iyiyim şükür bende
MuyikipBende hemsinliyim hemsin muhlaması yaparim nam nam
Ama hayat böyle dost acı soylermisben de bir gün elbet bitecek umuduyla günlerimi geçiriyordum 2 dk kk keyfi yapem dedim yerle bir ettin minik sağol alkışlar sana
Amin canımRabbim iyilikten ayırmasın cümlemizi inş kuzucugum
Eveeet bi de ben 6.yılımdayım daha hiç 3 ve 4 okutmak nasip olmadı bıcırların en bıcırlarıyla muhattap halindeyim hep 1 ve 2 kaderimAy işin çok zor. Allah yardımcın olsun. bıcır bıcırlardır ama çok da yorarlar insanı
abla kusura bakma hayallerimi yıktığın için mesajını beğenmedimKeyif yok canım hayatın artık onun ellerinde:)Benim kızlar 1 ay sonra 16 oğlum 11 olmak üzere ben eve onların sayesinde hapis oldum:)
Bu hayatım boyunca devam edecek biliyorum:)
Sosyalim sen ders mi çalışıyorsun yoksa netin mi az çok takılmıyorsunDers çalışıyorsundur umarım:)Rabbim iyilikten ayırmasın cümlemizi inş kuzucugum
Bence sen 2.yi yap:)abla kusura bakma hayallerimi yıktığın için mesajını beğenmedim
Kimisi yoğurt suyu bile koyuyorKuymak başka zaten ya 2si aynı sey değil genelde ayni saniyorlar
Bende 3 yazmışım yukarıya Perşembe günü 5 ten gün alacak halbukiKız 3’e girecek beben neredeyse
2 de mi kaldı
Canım tebrik ederim seniEveeet bi de ben 6.yılımdayım daha hiç 3 ve 4 okutmak nasip olmadı bıcırların en bıcırlarıyla muhattap halindeyim hep 1 ve 2 kaderim
evde bi tane huni var şimdi ikinci bi huni masrafına gerek yokBence sen 2.yi yap:)
Vallahi canım ilerde benim bu sözlerimi hatırlarsın.Şimdi iyi günlerin keşke hep küçük kalsalardı:)evde bi tane huni var şimdi ikinci bi huni masrafına gerek yok
Nevoşum ders çalışıyom ama netimde az tabiki bitti meret ama çalışmaya başladım sıkıntı yok nevoşSosyalim sen ders mi çalışıyorsun yoksa netin mi az çok takılmıyorsunDers çalışıyorsundur umarım:)
5,5 ay var diyorsunçok rica ediyorum abla henüz 30,5 aylık