- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Aynen sevimli dostlarımız aç kalmasınlar,bizde veriyoruz yiyorlar .Karda olan hanımlar,lütfen balkonlarınıza,kapı önlerinize ekmek,bulgur vs koyun.Dışarıdaki dostlarımız çok aç
Hergün sokağa kedi köpek mamasu koyuyorum,bugün bi baktım köpek mamasını kuşlar yiyoro kadar açlar
Ne güzel yağmış öyleGel abla kara geelllll
Eki Görüntüle 2784863 Eki Görüntüle 2784864 Eki Görüntüle 2784865
Sibirya mübarek
Evet araba yokKoalaco on Instagram: "Bir Türk klasiği olan sahnemizi unutmayız 😀😀😀 #organizeişler #arabanerdeparanerde #yılmazerdoğan #tolgaçevik #arabanerde"
15 likes, 0 comments - arastirmaci_koala on September 21, 2020: "Bir Türk klasiği olan sahnemizi unutmayız 😀😀😀 #organizeişler #arabanerdeparanerde #yılmazerdoğan #tolgaçevik #arabanerde".www.instagram.com
Araba nerde arabaKoalaco on Instagram: "Bir Türk klasiği olan sahnemizi unutmayız 😀😀😀 #organizeişler #arabanerdeparanerde #yılmazerdoğan #tolgaçevik #arabanerde"
15 likes, 0 comments - arastirmaci_koala on September 21, 2020: "Bir Türk klasiği olan sahnemizi unutmayız 😀😀😀 #organizeişler #arabanerdeparanerde #yılmazerdoğan #tolgaçevik #arabanerde".www.instagram.com
Mantıklı, önce plakayı temizlesinlerEmin olmadan temizlemeyin
Belki sizin değildir
Araba nerde araba
Evet araba yok
Emin olmadan temizlemeyin
Belki sizin değildir
Mantıklı, önce plakayı temizlesinler
Hiç düşünmemiştim,beyaz diye temizledim bizim çıktı çok şükür
Hayal kırıklığıBir şehirde haber olmuştu.Adam 1 saat zorla temizlemiş sonra bakmış kendi arabası değil
Birde park yerini iyice bellemek lazım yoksa bulmakta zor olurBir şehirde haber olmuştu.Adam 1 saat zorla temizlemiş sonra bakmış kendi arabası değil
Şansımız bu kadarHayal kırıklığı
Ahahahahhqja hemen karları arabanın üstüne atarım yineBir şehirde haber olmuştu.Adam 1 saat zorla temizlemiş sonra bakmış kendi arabası değil
Aynen abla yaBirde park yerini iyice bellemek lazım yoksa bulmakta zor olur
Özellikle avm olaylarında çok oluyor bizde hemen numarasına bakıyoruz unutmayalım diyeAynen abla yaBen bir yere gidince çıkınca bile nereye koyduğumu unutabiliyorum
Foto çekiyorum ben bulmak içinAynen abla yaBen bir yere gidince çıkınca bile nereye koyduğumu unutabiliyorum
Manyak ya, sevap işlemişken niye yok ediyorsunAhahahahhqja hemen karları arabanın üstüne atarım yine
Ben numarayı da unutuyorum ablaÖzellikle avm olaylarında çok oluyor bizde hemen numarasına bakıyoruz unutmayalım diye
Bir kerede onu yaptık ilk gittiğimiz yerdiFoto çekiyorum ben bulmak için
Ya yaşlı ve hasta bir dedeninseSinirden