- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Aynen bildiğimiz avm olunca çok sıkıntı olmuyor girişe yakın park ediyozBen numarayı da unutuyorum abla foto en temizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bildiğimiz avm olunca çok sıkıntı olmuyor girişe yakın park ediyozBen numarayı da unutuyorum abla foto en temizi
İstanbul çok sıkıntılı :)Bir kerede onu yaptık ilk gittiğimiz yerdi
Tekrar temizlersinYa yaşlı ve hasta bir dedeninse
kafa uçuruyor dimi içmeden sarhoş yapıyor adamıKız progestan benim en sevdiğim ilaç
Keyfini çıkar ben çok özlüyorum keşke arada verse dr
Dedenin ne işi olur arabayla,gençtir oYa yaşlı ve hasta bir dedeninse
Nasıl kazıyorlarsa artık magmaya inecekler zatenİstanbul çok sıkıntılı :)
Adamların avm otoparkı 7 katlı,in in bitmiyor
Helal olsun helvanı nasıl istiyonÇöp atmaya çıkacağım, hakkınızı helal edin. Belki kurt, çakal neyim inmiştir dibimdeki dağdan. Ayı da olabilir
Aynen :)kafa uçuruyor dimi içmeden sarhoş yapıyor adamı
Yine emekAhahahahhqja hemen karları arabanın üstüne atarım yine
Kız yazık ayılar da açtır,kocan evde mi o çıksınÇöp atmaya çıkacağım, hakkınızı helal edin. Belki kurt, çakal neyim inmiştir dibimdeki dağdan. Ayı da olabilir
Aynen abla ya unutabiliyoruzÖzellikle avm olaylarında çok oluyor bizde hemen numarasına bakıyoruz unutmayalım diye
Bide oturur ağlarım herhaldeYine emek
Ne yapsın Yasmin'i mi yesinlerKız yazık ayılar da açtır,kocan evde mi o çıksın
azıcık izmir ede gönderin yaaGel abla kara geelllll
Eki Görüntüle 2784863 Eki Görüntüle 2784864 Eki Görüntüle 2784865
Sibirya mübarek
Bizde eşim temizler hiçte umrumda değilBide oturur ağlarım herhalde
Napcaz böyle hapis hayatı yaşıyoz artıkAynen abla ya unutabiliyoruz
Özledim unutmayı hep evdeyim
Bu yaz en azından çıkıp yürüyeceğim abla hep evde oturmayacağım:)Napcaz böyle hapis hayatı yaşıyoz artık
Yürümek güzel açık hava ne de olsa:))Bu yaz en azından çıkıp yürüyeceğim abla hep evde oturmayacağım:)