Alın size bir manyak dahaValla akşam uyumadan düşündüm. Adamla 1 aydır yakınlaşmıyoruz ameliyattan dolayı. Çok şükür dedim kendime. Gözü dışarda değil, evine bağlı, bana gözü gibi bakıyor, kapıda camda bekletmiyor, hayırsız değil...başkası olsa belki zorla bi şeyler yapardı kıyamam, sadece gelip gidip “Üzülüyorum haline, iyileş artık” diyor yakında boşamasa bari
Yasmin yeter. Güzel evinin güzel manzarasını ve güzel camlarını gözümüze sokma daha fazla
Amin cancagizimİnşallah cancağzım
Evim başımı soktuğum yer, ama güzel değil kiYasmin yeter. Güzel evinin güzel manzarasını ve güzel camlarını gözümüze sokma daha fazla
Teşekkür ederiz canım
Keske benim evimi gelsen görsen kaynanamdan kalma eski icerden merdivenli alt kati kullanmiyorum giris yeri,ustte 2oda bir mutfak kendi cabamla adam ettim eviEvim başımı soktuğum yer, ama güzel değil ki
Bakma sitelerin içinde olduğuna, siteye bağlı veya aynı değil
Yıllar evvel bahçeyi siteye vermişler, arada duvar muvar yok sadece
Mutfağım, banyom desen eski
Çok şükür, başımı sokacak damım var diyorum
Oldu canım. Kaşlarını da büz küçük Emrah gibi bi de. ha bi de bayıl istersen NihalEvim başımı soktuğum yer, ama güzel değil ki
Bakma sitelerin içinde olduğuna, siteye bağlı veya aynı değil
Yıllar evvel bahçeyi siteye vermişler, arada duvar muvar yok sadece
Mutfağım, banyom desen eski
Çok şükür, başımı sokacak damım var diyorum
Stresten ve üzüntüden olmuş cancağzım, kızına üzülmüş meğerse. Geçen gece ağlamış babasının yanında, konuyu hiç sormadım ya da irdelemedim.
Bizimde gece yağmış ama araba üstlerinde çatılarda var
Ben anlamıştımStresten ve üzüntüden olmuş cancağzım, kızına üzülmüş meğerse. Geçen gece ağlamış babasının yanında, konuyu hiç sormadım ya da irdelemedim.
Enişte sıkıntı yok dedi
Canlı ders var hangisinin dersi biterse cihaza el koyuyorum
Yazık sanaCanlı ders var hangisinin dersi biterse cihaza el koyuyorum
Ben bu evin alt katına gelin geldim, herşeyi eskiydi. Tüp bebek işine girene kadar, toparlamıştık evi biraz. Sonra kayınpeder bir kat daha yaptı yukarı. Beni orta kata geçirip, alt katı kiraya vermek istedi, bende kirada kızın varken başka kiracı alma, olmaz dedim. Öyle kızlarını aldılar ama evi full yenileyip aldılar. Ben yine eski daireye kaldımKeske benim evimi gelsen görsen kaynanamdan kalma eski icerden merdivenli alt kati kullanmiyorum giris yeri,ustte 2oda bir mutfak kendi cabamla adam ettim evi
Çok şükür canımOldu canım. Kaşlarını da büz küçük Emrah gibi bi de. ha bi de bayıl istersen Nihal
mis gibi evin var. Bahçeli bi kere. Sitede olmaması Da ayrı güzel. kimsenin kahrını çekmiyorsun işte.
Çok yazıkYazık sana