Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Alın size bir manyak daha

Yasmin yeter. Güzel evinin güzel manzarasını ve güzel camlarını gözümüze sokma daha fazla
Evim başımı soktuğum yer, ama güzel değil ki
Bakma sitelerin içinde olduğuna, siteye bağlı veya aynı değil
Yıllar evvel bahçeyi siteye vermişler, arada duvar muvar yok sadece
Mutfağım, banyom desen eski
Çok şükür, başımı sokacak damım var diyorum

Keske benim evimi gelsen görsen kaynanamdan kalma eski icerden merdivenli alt kati kullanmiyorum giris yeri,ustte 2oda bir mutfak kendi cabamla adam ettim evi

Oldu canım. Kaşlarını da büz küçük Emrah gibi bi de. ha bi de bayıl istersen Nihal

mis gibi evin var. Bahçeli bi kere. Sitede olmaması Da ayrı güzel. kimsenin kahrını çekmiyorsun işte.

Keske benim evimi gelsen görsen kaynanamdan kalma eski icerden merdivenli alt kati kullanmiyorum giris yeri,ustte 2oda bir mutfak kendi cabamla adam ettim evi
Ben bu evin alt katına gelin geldim, herşeyi eskiydi. Tüp bebek işine girene kadar, toparlamıştık evi biraz. Sonra kayınpeder bir kat daha yaptı yukarı. Beni orta kata geçirip, alt katı kiraya vermek istedi, bende kirada kızın varken başka kiracı alma, olmaz dedim. Öyle kızlarını aldılar ama evi full yenileyip aldılar. Ben yine eski daireye kaldım
Tüp bebek borçlarımız ayyukdaydı, sadece badana yapıp çıktım
Ahhh, neler çektiimm. Belki Nevreste hatırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…