Poğaçalar fazla, kuru ekmek yok mu
Hello Fridam, karlı Kırkpınar’dan sevgilerHello mello sello beybitolargününüz güneşli olsun
Öğle yemeğimPoğaçalar fazla, kuru ekmek yok mu
İşte değilsin inşallahÖğle yemeğim
Öğlenden sonra gidicemİşte değilsin inşallah
Ama 3 doz progestan ile hiçbir işi yapamazsın kiÖğlenden sonra gidicemDün de öyle yaptım. Arkadaşım idare ediyor sağ olsun
Zaten hiçbi şey yapamıyorum kiAma 3 doz progestan ile hiçbir işi yapamazsın ki
Keşke izine çıkarsalar
Hatırlıyorum canımBen bu evin alt katına gelin geldim, herşeyi eskiydi. Tüp bebek işine girene kadar, toparlamıştık evi biraz. Sonra kayınpeder bir kat daha yaptı yukarı. Beni orta kata geçirip, alt katı kiraya vermek istedi, bende kirada kızın varken başka kiracı alma, olmaz dedim. Öyle kızlarını aldılar ama evi full yenileyip aldılar. Ben yine eski daireye kaldım
Tüp bebek borçlarımız ayyukdaydı, sadece badana yapıp çıktım
Ahhh, neler çektiimm. BelkiNevreste hatırlar
Kapak görünseydi keşke
Sağol canım pınar beyaza geliyor musun?Hayirli olsun
Kız progestan benim en sevdiğim ilaçZaten hiçbi şey yapamıyorum kiGidip mal gibi oturuyorum sadece maksat bedenen orda olmak Aslında yıllık izin istesem belki çıkarım da zaten esnek çalışıyoruz diye laf söyleyebilir müdür. Hatta onay bile vermeyebilir.
Sen iyi olda kuzum geçer onlarda mutlaka,söv valla dilediğin kadar bende yapıyorum onlardan bünyeme iyi geliyorMıçtığımın hapı yaaaa. Aptal oldum aptal
ablam iyiyim çok şükür. ağrım sızım kalmadı. İlaç kullanıyorum, o çok baş dönmesi ve uyku yapıyor. Ona sövüyorum
Gel abla kara geelllll
Eki Görüntüle 2784863 Eki Görüntüle 2784864 Eki Görüntüle 2784865
Sibirya mübarek
Maşallah ne güzel yağmışGel abla kara geelllll
Eki Görüntüle 2784863 Eki Görüntüle 2784864 Eki Görüntüle 2784865
Sibirya mübarek