Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Valla akşam uyumadan düşündüm. Adamla 1 aydır yakınlaşmıyoruz ameliyattan dolayı. Çok şükür dedim kendime. Gözü dışarda değil, evine bağlı, bana gözü gibi bakıyor, kapıda camda bekletmiyor, hayırsız değil... 🧿 başkası olsa belki zorla bi şeyler yapardı 🙄 kıyamam, sadece gelip gidip “Üzülüyorum haline, iyileş artık” diyor 🥲 yakında boşamasa bari 😂😂😂😂
Alın size bir manyak daha 🤣🤣

Yasmin yeter. Güzel evinin güzel manzarasını ve güzel camlarını gözümüze sokma daha fazla :63:
Evim başımı soktuğum yer, ama güzel değil ki🤷🏻‍♀️
Bakma sitelerin içinde olduğuna, siteye bağlı veya aynı değil👀
Yıllar evvel bahçeyi siteye vermişler, arada duvar muvar yok sadece 🤷🏻‍♀️
Mutfağım, banyom desen eski 😏
Çok şükür, başımı sokacak damım var diyorum 🤲🏻

Keske benim evimi gelsen görsen kaynanamdan kalma eski icerden merdivenli alt kati kullanmiyorum giris yeri,ustte 2oda bir mutfak kendi cabamla adam ettim evi

Oldu canım. Kaşlarını da büz küçük Emrah gibi bi de. ha bi de bayıl istersen Nihal 😂😂😂

mis gibi evin var. Bahçeli bi kere. Sitede olmaması Da ayrı güzel. kimsenin kahrını çekmiyorsun işte.

Keske benim evimi gelsen görsen kaynanamdan kalma eski icerden merdivenli alt kati kullanmiyorum giris yeri,ustte 2oda bir mutfak kendi cabamla adam ettim evi
Ben bu evin alt katına gelin geldim, herşeyi eskiydi. Tüp bebek işine girene kadar, toparlamıştık evi biraz. Sonra kayınpeder bir kat daha yaptı yukarı. Beni orta kata geçirip, alt katı kiraya vermek istedi, bende kirada kızın varken başka kiracı alma, olmaz dedim. Öyle kızlarını aldılar ama evi full yenileyip aldılar. Ben yine eski daireye kaldım 🤣🤣
Tüp bebek borçlarımız ayyukdaydı, sadece badana yapıp çıktım🤣🤣
Ahhh, neler çektiimm. Belki Nevreste Nevreste hatırlar 🤣🤣

Kabul edersen bu haftaki konseptim 😂
57C0CC6F-9FE2-4D07-B7D6-E1341CEB9AFA.jpeg

X